• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

04.09.2023

16:42

Telefoni otkrivaju da li je Dejan namerno ušao u kontra smer! Vozio čak šest kilometara u suprotnoj traci!

Društevene mreže

Vesti

Telefoni otkrivaju da li je Dejan namerno ušao u kontra smer! Vozio čak šest kilometara u suprotnoj traci!

Podeli vest

Prilikom stravičnpog sudara koji se juče dogodio na autou - putu "Miloš Veliki", kada su se Dejan J. (51) i njegov saputnik sudarili sa drugim automobilom, posle čega se njihov "punto" zapalio, izgoreli su i njihovi telefoni, zbog čega je naređeno njihovo veštačenje, saznaje informer.rs.

- Tužilaštvo je naredilo da se od operatera čiji su korisnici bili Dejana J., i njegov suvozač Nenada K. (40) dostave podaci da li su se njih dvojica snimali prilikom kobne vožnje. Takođe, upućena je molba vlasnicima  društvenih mreža da provere da li su se Dejan J. i Nenad B. snimali tokom vožnje i to postavljali na svoje profile - otkriva izvor portala informer.rs.

Dejanu spasa nije bilo, a Nenad K. (40), koji se nalazio na mestu suvozača je nakon nesreće prevezen na odeljenje reanimacije u Urgentni centar. Dragoslava P. (30) koja je vozila kola marke "hjundai" u koji se Dejan zakucao, u svesnom stanju je prevezena u KBC Zemun.

Foto: informer.rs

Dejan J. je izgoreo u svom automobilu

Posle svega, postavlja se logično pitanje da li je Dejan uopšte znao šta radi, i ako jeste zašto je nastavio.

Od mesta kod Surčina, gde je Dejan mogao da uđe u suprotnu traku na auto-putu pa do mesta nesreće u visini Jakova, reporteri "Blica" izmerili su šest kilometara!

Prema rečima reportera "Blica" sa lica mesta skoro celom dužinom tog poteza vide se tragovi kočenja, a verovatno ljudi koji su u čudu i strahu samo pokušavali da spasu živu glavu od pomahnitalog vozača!

Kako su ispričali iskusni vozači, nije moguće da se on slučajno uključio u kontra smer, već da je svesno napravio prekršaj!

"Fijat puno" kojim se sudario, a zatim i zapalio, Dejan je pokušao da proda, i to samo nekoliko dana pre nesreće.

Podsetimo, do udesa je došlo kada je automobil "fijat punto", kojim je upravljao Dejan J. (53), dok je na mestu suvozača bio N. K. (40), ušao u kontrasmer na auto-putu i vozio brzom trakom.
U jednom trenutku, "fijat" se direktno zakucao u automobil "hjundai", kojim je upravljala D. P. (30). Posle udarca, "punto" se zapalio, a vozač je nastradao. U nesreći su povređeni N. K. i D. P. i oni su prevezeni u KBC Zemun.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija