• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

06.09.2023

11:31

Oglasila se niška bolnica u kojoj je zbrinut jedan od povređenih iz udesa kod Zaječara! Dečaku polomljena šaka i lakat

Tanjug/Shutterstock

Vesti

Oglasila se niška bolnica u kojoj je zbrinut jedan od povređenih iz udesa kod Zaječara! Dečaku polomljena šaka i lakat

Podeli vest

Pavlu U. (12) polomljena ruka na dva mesta, dok je njegovom drugu Mladenu D.(12) otkinuta leva noga ispod kolena kada je na njih dok su vozili moped mortus pijan svojim "golfom 2" naleteo Goran M. (38) na lokalnom putu u blizini Zaječara.

Kako saznajemo dvojica dečaka su prvo transportovani kolima Hitne pomoći u Urgentni centar zaječarske bolnice, ali zbog težine povreda prebačeni u zdravstvene ustanove u Beograd i Niš.

Pavle U. je trasportovan na Kliniku za dečiju hirurgiju i ortopediju UKC Niš. Kako saznajemo u ovoj bolnici dečak je u svesnom, stabilnom i komunikativnom stanju.

- Nakon hitne, kompletne dijagnostike po trauma protokolu, utvrđeno je da ima povrede leve ruke, odnosno prelom šake, koji je odmah saniran i prelom lakta, o čijem će se daljem načinu lečenja i zbrinjavanju povrede konzilijarno razmatrati u toku dana - kažu u niškoj bolnici.  

Teže povređeni Mladen D. kojem je od udarca otkinuta leva noga ispod kolena transportovan je u Klinički centar u Beogradu, gde se lekari bore za njegov život.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija