• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Dnevnik

06.09.2023

12:10

"Seksi mamica" izašla iz ilegale:  Prostitutka progovorila kako je sa ljubavnikom opelješila mušteriju

printscreen

Vesti

"Seksi mamica" izašla iz ilegale: Prostitutka progovorila kako je sa ljubavnikom opelješila mušteriju

Podeli vest

Prostitutka Biljana Ć. (41) iz Bogatića, koja je optužena sa ljubavnikom Milanom P. (36) za otmicu i iznudu jednog klijenta, juče je sve to negirala pred novosadskim Višim sudom tokom iznošenja odbrane, dok njen partner nije hteo da priča.

Optužena prostitutka je navela da je na sve za šta se tereti bila primorana iz straha za svoj i život dece, jer je veoma često bila meta Milanove agresivnosti.

Ipak, nije uspela da objasni predsednici sudskog veća zašto je bila sa njim u dugogodišnjoj vezi i na kraju se mirila, znajući da je u pitanju čovek koji je proveo nekoliko godina na robiji i istovremeno bio u vanbračnoj zajednici s drugom ženom sa kojom je imao maloletno dete.

Takođe nije znala da kaže kako to da se na video snimku Milana P. vidi da je zlostavljala mušteriju u iznajmljenom novosadskom stanu i pritom se smejala.

U optužnici se navodi da su ljubavnici oteli klijenta, uz pretnje ubistvom, nakon što je preko portala "Seksi mamica" došao u stan koji je Biljana iznajmila na Bulevaru oslobođenja. Kako nije išlo sve glatko, oštećeni je hteo da ode, ali je odjednom Milan iskočio iz druge prostorije i rekao da zbog poniženja "njegove mame" treba da plati 9.000 evra!

Milan je i ranije praktikovao da se prikriva, dok Biljana "radi". Njegov zadatak je bio da se tu nađe u slučaju zaštite i eventualnih problema oko isplate, ali se ispostavilo na kraju ročišta da se i zadovoljavao gledanjem "vrelih akcija".

Po optužnom aktu, u noći između 5. i 6. jula prošle godione mušterija je bila nezadovoljna uslugom i tražila je 50 evra nazad. Onda je izleteo Milan, zapretio mu nožem i iz njegovog automobila uzeo plus 400 evra.

Potom su pokušali od njega da iznude još nekoliko hiljada evra i nateraju ga da im prepiše vozilo na ime poznanika. Oštećeni je na kraju završio u jednom beogradskom stanu, odakle je posle "sklopljenog dogovora" uspeo da izađe. Policija je uskoro uhapsila okrivljene.

Negirala da joj je partner bio makro

- Milan mi je pružao zaštitu, bez obzira što nisam imala prethodno problema. Zatvorila sam u mom mestu kafanu, koja je dobro radila, i pobegla od njega i njegovih nasrtaja. Radila sam u Novom Sadu jedno vreme pošteno, prodavala sam na pijaci, ali sam imala novčanih poteškoća. Ušla sam u prostituciju i iznajmila stan. Tog dana imala sam jednu mušteriju pre podne, a ovaj čovek je stigao uveče - izjavila je Biljana Ć. i dodala:

- U oba slučaja Milan je bio na terasi. Bez obzira na to koliko to čudno zvuči, nije se bunio što sam se okrenula takvoj zaradi. Nije mi bio makro, takve ljude je prezirao. Nismo imali ni dogovor o njegovoj zaradi. Častila sam ga, od slučaja do slučaja. Iz celog ovog događaja uzela sam samo 50 evra, koji mi je dao oštećeni da bi mu omogućila to što je tražio.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija