• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

10.09.2023

12:02

Četvrta žrtva udesa u Grčkoj! Putnik iz automobila, koji se zakucao u dabldeker sa srpskim turistima, preminuo u bolnici

protothema.gr

Vesti

Četvrta žrtva udesa u Grčkoj! Putnik iz automobila, koji se zakucao u dabldeker sa srpskim turistima, preminuo u bolnici

Podeli vest

U jezivom udesu koji se jutros dogodio u Grčkoj kada je automobil direktno udario u autobus sa turistima iz Srbije koji su putovali na letovanje, poginule su četiri osobe dok je Hitna pomoć zbrinula 53 povređena

Na licu mesta su kako prenose loklani mediji poginule tri osobe u automobilu, grčkih registracija, koji je udario u autobus sa turistima iz Niša.

Foto: protothema.gr

 

 

Četvrti putnik iz automobila je u teškom stanju transporotvan u bolnicu gde je nažalost i pored napora lekara preminuo. 

Inače u prevrtanju autobusa povređen je veliki broj turista iz Srbije, a grčki portali prenose da je Hitna pomoć na licu mesta zbrninula 53 povređene osobe. 

Kako smo već pisali Bojan Milosavljević direktor turističke agencije "Ski&Sun" iz Niša, u čijoj organizaciji su putnici putovali izjavio je za informer.rs da su teško povređeni transportovani u bolnicu u Solun. 

Foto: protothema.gr

Vozač automobila zaspao i zakucao se u dabldeker sa sprskim turistima

 

- Nezgoda se dogodila na 521. kilometru nacionalnog puta Atina-Solun. Vozač autobusa nije skrenuo naglo što je dobro, jer bi završio na banderi. Sve je moglo da bude i gore. Od siline udarca se prevrnuo i potom završio u jarku pored puta. Putnici iz automobila su nastradali, njih troje, dok je jedan kritično. U autobusu je bilo 78 putnika, dva vozača i vodič. Teže povređeni se voze u Solun i njih, prema prvim informacijama ima 11, dok se lakše povređeni prevoze u Polikastro. Ima i ljudi koji nisu povređeni i oni će bitu zbrinuti. Među njima su i sva deca. Njih ćemo smestiti u smeštaj, samo što im je prtljag ostao zarobljen u autobusu - kazao je Milosavljević. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija