• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

14.09.2023

15:39

"Kuvala mu je u kampu, tu su se upoznali i pokrenuli zajednički biznis"! Meštani Kuzmina o napadu: "Mlađi je od nje, ali su se voleli"

N.B.

Vesti

"Kuvala mu je u kampu, tu su se upoznali i pokrenuli zajednički biznis"! Meštani Kuzmina o napadu: "Mlađi je od nje, ali su se voleli"

Podeli vest

Žena J. M. (49) iz Kuzmina povređena je jutros kada ju je, iz za sada nepoznatog razloga, nožem nekoliko puta izbo emotivni partner M. O. (26), inače državljanin Avganistana.

Drama se dogodila jutros oko sedam sati u Kuzminu, u piljari u kojoj žena radi. Nakon napada osumnjičeni je pobegao, a žena je prevezena kolima Hitne pomoći u bolnicu u Sremsku Mitrovicu.

Brzom i efikasnom akcijom policije osumnjičeni je uhapšen i zadražan.

- Povređena žena J. M. bila je u emotivnoj vezi sa osumnjičenim mladićem koji je skoro 25 godina mlađi od nje. Oni su se upoznali prošle godine kada je ona radila u lokalnom migrantskom centru gde je kuvala, spremala piliće i hleb i od tada su zajedno - kaže meštanin Kuzmina za Kurir i dodaje:

Foto: N.B.

Mesto napada i osumnjičeni muškarac

- J. M. ga je tada povela kod sebe kući i od tada su zajedno. Prvobitno su živeli u Šidu kao podstanari. Nedavno su se vratili za Kuzmin nakon što je pre nekoliko meseci umro njen otac, pa su došli da žive na njegovom imanje. Žrtva je pre tri dana sa migrantom otvorila radnju u kojoj se i dogodio napad. Odlučili su da otvore nešto svoje i našli su kuću u kojoj su otvorili lokal gde plaćaju zakup.

Foto: S.B.

Piljara u kojoj se navodno dogodio napad

Kako dalje navode naši sagovornici, za sada nije poznato oko čega su se posvađali partneri.

- Niko ne zna da kaže zašto je izbila svađa među njima. Sve se dogodilo neposredno nakon što su jutros otvorili radnju. Čula se galama i vriska, a onda je muškarac, navodno, krvavih ruku pobegao niz ulicu, a ona je ostala da leži nasred radnje - kažu žitelji Kuzmina i dodaju:

- Komšije i prolaznici čuli su da se nešto dešava,a kada su došli odmah su zvali Hitnu pomoć i policiju koja je krenula u akciju hapšenja osumnjičenog.

Kako su rekli meštani ovog mesta, J. M. iza sebe ima dva braka i troje dece.

- J. M. se i ranije udavala, ima već dva braka iza sebe - kažu oni i dodaju da pretpostavljaju da se žrtva sa osumnjičenim posvađala zbog radnje koju su otvorili.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija