• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.M.

16.09.2023

13:12

Najnoviji detalji svirepog zločina! Telo bivšeg muža isekla deo po deo motornom testerom, komšija zvao policiju!

Shuterstock/drustvene mreze

Vesti

Najnoviji detalji svirepog zločina! Telo bivšeg muža isekla deo po deo motornom testerom, komšija zvao policiju!

Podeli vest

Odmotava se klupko svirepog zločina u selu Vlaški Do, gde je Ljiljana J. (56) ubila pa raskomadala telo bivšeg muža Stevana A. (54)

Novi detalji ubistva Stevana A. koji je boraveći u inostranstvu dozvolio bivšoj suprugi da živi u njegovoj kući, surovošću zasenjuju najstrašnije horor filmove.

Naime kako Informer saznaje, zločin je usledio po Stevanovom povratku iz Austrije i žestoke svađe koja je izbila zbog velikog nereda u kući i dvorištu. Nezadovoljan požalio se komšiji i to je bilo poslednji put kada je viđen živ. Čim je legao da spava, kako saznajemo iz istrage, bivša supruga je uzela pištolj prislonila mu jastuk na glavu kako bi kamuflirala pucanj i ubila nesrećnog Stevana.

Ono što je potom usledilo ledi krv u žilama...Uzela je motornu testeru i isekla Stevanovo telo deo po deo. Kako je policiji priznala, prvo je odsekla ruke, noge i glavu, a onda prepolovila trup. Sve je zapakovala u kese i uz pomoć sina i ćerke bacila u šumu 60 kilometara dakleko od sela.

Ipak zločin nije mogla da sakrije, jer je komšiji bilo sumnjivo kako je Stevan samo tako nestao. Na njegovo pitanje gde je otišao, Ljiljana mu je odgovorila da se vratio u Beč. Nezadovoljan odgovorom, pozvao je policiju i klupko zločina je počelo da se odmotava...




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!
Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!

Jedinice grupe "Sever" su kod Volčanska, Bočkova i Lipcova u rejonu Harkova porazile ljudstvo i opremu 36. brigade marinaca, 113. brigade kopnene odbrane i 13. brigade Narodne garde. Pored toga, odbijen je kontranapad jurišnih grupa neprijateljske 71. brigade. Ovo je na jutanjem brifingu rekao portparol Ministarstva odbrane,general-potpukovnik Igor Konašenkov.

24.06.2024

13:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija