• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Dnevni avaz

17.09.2023

16:36

"Ovo nam je bila zadnja kafa"! Šok prepiska prijateljice Nermina Sulejmanovića - ona je ćerka smenjenog šefa policije u Gradačcu (FOTO)

Tanjug, Dnevni avaz

Vesti

"Ovo nam je bila zadnja kafa"! Šok prepiska prijateljice Nermina Sulejmanovića - ona je ćerka smenjenog šefa policije u Gradačcu (FOTO)

Podeli vest

Telo trostrukog ubice Nermina Sulejmanovića i dalje se nalazi u Komemorativnom centru u Tuzli, a do danas još niko nije podneo zahtev za njegovo uzimanje.

Ovo je rekao danas za portal "Avaza" direktor Komemorativnog centra u Tuzli Faruk Latifagić.

Telo Sulejmanovića, koji je 11.avgusta ubio nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović i sve prenosio na Instagramu, već više od mesec dana nalazi se u hladnjači.

On je ubio i dvoje državljana Turske i ranio tri osobe.

U trenutku kada je objavljena vest da je pomahnitali ubica Sulejmanović počinio samoubistvo, ćerka policijskog načelnika Gradačca, poslala je na društvenim mrežama fotografiju sa ubicom, uz poruku: "Ovo nam je bila zadnja kafa".

Foto: Tanjug, Dnevni avaz

 

Hasićeva ćerka bila je Sulejmanovićeva prijateljica.

Nedavno je zbog dešavanja u Gradačcu smenjen njen otac, Zehrudin Hasić, načelnik Policijske uprave Gradačac, odlukom policijskog komesara Uprava policije TK Dževada Kormana.

Hasić je nakon smene premešten na drugo radno mesto u okviru MUP-a TK.

Smenjen je i njegov zamenik. Na Hasićevu poziciju imenovan je komandir policijske uprave Srebrenik Edin Karić.

Do smene je došlo zbog određenih provera koje se vode u vezi Sulejmanovića. Ranije je suspendovana policajka Dženana Selimović i protiv nje je pokrenut disciplinski postupak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija