• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/cdm

20.09.2023

08:06

Uzrok tragedije na Obzovici i dalje nepoznat! Autobus pun stranaca sleteo u provaliju, ovo su poginuli i povređeni putnici

RINA

Vesti

Uzrok tragedije na Obzovici i dalje nepoznat! Autobus pun stranaca sleteo u provaliju, ovo su poginuli i povređeni putnici

Podeli vest

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se juče oko podneva dogodila na putu od Cetinja ka Budvi kada je autobus preduzeća "Papović" iz za sada nepoznatog razloga probio bankinu i sleteo u provaliju u mestu Obzovica, poginule dve osobe, šest je teško, a 17 lako povređeno dok su samo tri putnika nepovređena.

U crnogorskoj policiji su saopštili da je vozač autobusa N.S. (36), iz Nikšića, koji je takođe povređen, po nalogu tužioca uhapšen, a kako su preneli lokalni mediji on izjavio da mu je tokom vožnje pozlilo i da je zato izgubio kontrolu.

- Za sada nije moguće reći zašto je vozač iznenada skrenuo i probio metalnu bankinu, nakon čega je autobus sleteo sa puta na mestu Obzovica. Više detalja će biti poznato nakon veštačenja auotbusa i saslušanja svih sevdoka ovog udesa - kazali su u policiji.

Inače autobus je sleteo u provaliju duboku dvadesetak metara, i prevrnuo se na bok, a povređene i poginule su izvlačile specijalci policije i vatrogasci. 

Foto: Printscreen/Youtube/Dnevne Novine Dan

 

 

U tragediji autobusa koji se kretao na liniji Nikšić- Budva poginuo je državljanin Velike Britanije A.N.D.(66) i devojka A.B. (19) iz Podgorice. 

Autobus pun stranac

Teško su povređeni putnici su L.B. (29) iz Ukrajine, S.K. (20) iz Podgorice, N.O. (25) iz Tivta i L.D.K. (72) i oni su smešteni na ortopediji, dok je N.F. (72) iz Budve zadržana na grudnoj hirurgiji. A.S. (33) iz Ukrajine je takođe teško povređen i on je smešten na intenzivnoj nezi, njemu je prema nezvaničnim informacijama amputirna noga, dok je J.T.K. (64) iz Velike Britanije, sa teškim povredama smeštena na koronarnom odeljenju u Kliničkom centru Crne Gore.

Vozač N.S. zadobio je povrede o čijoj se težini lekari još uvek nisu izjasnili, i on je zadržan na neurohirurškom odeljenju Kliničkog centra radi dodatnih provera, saopštila je Uprava policije Crne Gore.

Foto: RINA.rs

 

 

Lakše povređen i srpski državljanin

Lake telesne povrede zadobili su A.C. (22) iz Budve, T.R. (22) iz Srbije, V.B. (48) iz Rusije, D.J.T. (19) iz Poljske, J.L. (19) iz Poljske, I.F. (40) iz Budve, S.K. (42) iz Bosne i Hercegovine, M.J. (68) iz Ukrajine, Y.O. (22) iz Ukrajine, A.M. (19) sa Cetinja, K.T. (38) iz Japana, M.L. (25) iz Engleske, E.L.K. (73) iz Švedske, G.T. (65) iz Švedske, N.M. (42) iz Podgorice i S.V. (24) iz Nikšića.

U tragediji Obrzovici samo tri osobe su čudom ostale nepovređene. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić: Radimo na boljoj saobraćajnoj povezanosti sa Rumunijom
Politika

Vesić: Radimo na boljoj saobraćajnoj povezanosti sa Rumunijom

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i ambasadorka Rumunije u Srbiji Silvija Davidoju saglasili su se danas da bi dobri politički odnosi dve zemlje trebalo da utiču i na poboljšanje ekonomskih odnosa odnosno bolju saobraćajnu povezanost čemu bi, kako su naveli, doprinela realizacija projekata pre svega u oblasti putne i železničke infrastrukture.

03.06.2024

17:24

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija