• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RINA

20.09.2023

10:34

Za dva dana u Novom Pazaru otkrili 1.130 saobraćajnih prekršaja: Vozili pijani, drogirani, a dvojica uhapšena zbog nasilničke vožnje

Informer

Vesti

Za dva dana u Novom Pazaru otkrili 1.130 saobraćajnih prekršaja: Vozili pijani, drogirani, a dvojica uhapšena zbog nasilničke vožnje

Podeli vest

Tokom prva dva dana međunarodne akcije pojačane kontrole saobraćaja pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru otkrili su ukupno 1.130 prekršaja.

Najviše je sankcionisano prekršaja koji su pričinjeni usled prekoračenja brzine 556, potom slede prekršaji zbog nepropisnog parkiranja 257 i nekorišćenja sigurnosnog pojasa kako vozača tako i putnika 109, dok je za volanom zatečeno osam vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola i dvojica pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

- Saobraćajna policija sankcionisala je vozača "golfa" koji je preticao kolonu vozila preko pune linije na putu Novi Pazar-Raška, kao i vozača "BMW" koji se na istom putu kretao brzinom od 183,5 kilometara na čas na delu puta gde je ograničenje 50. Protiv njih će biti podnete prekršajne prijave zbog učinjenog prekršaja nasilnička vožnja- saopšteno je u MUP-u.

Policija je zadržala tridesettrogodišnjeg vozača automobila "volvo" i dvadesetosmogodišnjeg vozača "pežoa" koji su vozili pod dejstvom narkotika, kao i tridesetosmogodišnjeg vozača "pasata" koji je vozilom upravljao sa 1,25 promila alkohola u organizmu.

Tokom ove akcije, iz saobraćaja je isključeno i 30 vozača zbog nepropisno zatamnjenih stakala.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija