• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

27.09.2023

13:04

Suđenje krenulo iz početka! Baba i majka optužene da su bacile tek rođenu bebu u kontejner u Obrenovcu

printskrin

Vesti

Suđenje krenulo iz početka! Baba i majka optužene da su bacile tek rođenu bebu u kontejner u Obrenovcu

Podeli vest

U Višem sudu u Beogradu danas je za 5. decembar odloženo suđenje Milji P. i njenoj majci Branki P. koje su optužene da su u decembru 2020. godine tek rođenu bebu bacile u kontejner u obrenovačkom naselju Rojkovac.

Suđenje je danas krenulo iz početka zbog promene predsednika sudskog veća, i danas su se optužene majka i baba nesrećne bebe izjašnjavale o krivici. 

Novi sudija je doneo istu odluku kao i prethodni da suđenje bude zatvoreno za javnost zbog interesa maloletnog deteta koje bi trpelo štetu kada bi se javno iznosili detalji dela za koje tužilaštvo tereti majku i babu.

Inače danas su optužena Branka i njena ćerka Milja došle na suđenje sa slobode jer im je pritvor nakon godinu dana provedenog u pritvoru ukinut. 

Podsetimo tek rođena beba bačena je u kontejner u ulici Kralja Milutina u obrenovačkom naselju Rojkovac 23. decembra 2020. godine. Novorođenče je pronašao vozač Hitne pomoći nedugo pošto je u GAK Višegradska prevezao pacijentkinju Milju P. zbog ginekoloških tegoba i tada je otkriveno da se porodila, a da je bebu nejna majka bacila u kontejner ispred zgrade u kojoj stanuju.  




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija