• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

28.09.2023

14:07

Beograđanin uhapšen zbog brutalnog nasilja u Prijepolju! Pretukao vozača kombija zbog svađe u saobraćaju

Informer

Vesti

Beograđanin uhapšen zbog brutalnog nasilja u Prijepolju! Pretukao vozača kombija zbog svađe u saobraćaju

Podeli vest

Prijepoljska policija je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva uhapsila Beorgađanina V. D. (55) koji je brutalno pretukao muškarca iz Prijepolja nakon svađe u saobraćaju.

Kako saznajemo tuča se odigrala u utorak 26. septembra nakon svađe dvojice muškaraca u saobraćaju u naselju Hašimbegović u Prijepolju, a prethodila mu je žestoka svađa

- Do sukoba je došlo nakon incidenta u saobraćaju. Pretučeni muškarac se nalazio u kombi vozilu, a napadač V.D. (55) iz Beograda svojim automobilom mu je preprečio put. Posle kraće rasprave V.D. je nasrnuo na drugog vozača i brutalno ga pretukao, a zatim pobegao sa lica mesta - kažu u policiji. 

Pretučeni vozač kombija je sa teškim telesnim povredama transportovan u prijepoljsku bolnicu, odakle je zbog težine povreda transpoprtovan u bolnicu u Užicu, a policija je operativnim radom identifikovala i uhapsila vozača iz Beograda. 

Osumnjičenom je, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Prijepolju, određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, za nanošenje teških telesnih povreda biti priveden na saslušanje kod tužioca. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Beti Blu

pre 8 meseci

Kalvog incidenta? Zasto bi neko nekom preprecio put? Verovatno je vozac kombija nesto uradio sto je isprovociralo coveka da ga zaustavi i istuce. Ne odobravam nasilje ali treba znati razlog.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija