• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.10.2023

08:37

Krvava svadba u Bijeljini! Nezapamćen obračun svatova, dvoje izbodeno nožem

Shutterstock/MARIOMONTE

Vesti

Krvava svadba u Bijeljini! Nezapamćen obračun svatova, dvoje izbodeno nožem

Podeli vest

Tri osobe su teže povređene u obračunu nasvadbi u Bijeljini, prenose banjalučki mediji. Kako se navodi, dve osobe su ubodene nožem, a treći je pretučen u tom obračunu.

U 23.30 hitna pomoć dovezla je tri teže povređena lica u tuči. Odmah po prijemu je identifikovano da dvoje imaju teže povrede zadobijene hladnim oružjem. Jedan pacijent je imao povrede u predelu trbuha, dve ubodne rane, te je hitno operisan. Drugi pacijent je imao ubodne rane u predelu trbuha i grudnog koša. Takođe hitno operisan, dok je treći pacijent imao povrede glave, lica, kostiju lica i oka, javlja BNTV.

Sva tri pacijenta smeštena su na jedinici intezivne nege u Bolnici Sveti Vračevi i svi su životno ugroženi, rekao je za BN TV Milan Todorivić, Načelnik Odeljenja za hirurške grane.

Do sukoba je došlo u petak oko 23.30 časova, posle čega su oni vozilom Hitne pomoći prevezeni u bolnicu, te su dvojica operisana iste noći a treći narednog jutra.

Iz Policijske uprave Bijeljina je za InfoBijeljinu rečeno je da im je prijavljena tuča tri lica, te da je o svemu obavešten dežurni tužilac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija