• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Rina

02.10.2023

10:45

Dečak uleteo u školu sa replikom pištolja! Drama u Čačku, reč je o problematičnom učeniku

Informer DN

Vesti

Dečak uleteo u školu sa replikom pištolja! Drama u Čačku, reč je o problematičnom učeniku

Podeli vest

U Osnovnoj školi u čačanskom selu Preljina došlo je do incidenta kada je jedan od učenika 8. razreda došao u školu sa replikom pištolja i pretio deci, imitirajući pucanje.

- Taj jedan dečak već godinama unazad, maltretira druge đake. Deca ga se u većini slučajeva boje i ne smeju niti da ga prijave, niti da svedoče. Sankcionisan je smanjenom ocenom iz vladanja, ali to nije i neće uticati na njega. Zabrinuta sam za svoje dete i sa strahom ga svaki dan saljem u skolu - kaže za RINU zabrinuta majka.

Nakon što se ovaj incident dogodio odmah je reagovao dežurni policajac i dečaku oduzeo repliku pištolja, a potom je u školu došla i patrola policije.

Povodom ovog slučaja kontaktirali smo i direktora škole, Radojla Čolovića, koji nije želeo da daje izjave za medije.

- Ne dajemo izjave o takvim stvarima. To je unutrašnji postupak škole, vi nemate ništa sa tim. Sve najbolje - kratko je rekao Čolović.

Inače, ovaj incident se dogodio u petak, isti dan kad je devojčica u OŠ "Tanasko Rajić" u naselju Ljubić takođe u Čačku, unela nož.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija