• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.10.2023

13:10

Određen pritvor Libijcima koji su tukli braću u frizerskom salonu! Ponašali se bahato, a sad im nije svejedno

printscreen/shutterstock

Vesti

Određen pritvor Libijcima koji su tukli braću u frizerskom salonu! Ponašali se bahato, a sad im nije svejedno

Podeli vest

Pet državljana Libije koji su u petak uveče na Voždovcu pretukli vlasnika frizerskog salona i njegovog brata saslušani su u Drugom javnom tužilaštvu koje vodi ovu istragu.

"Saslušani su pred javnim tužiocem i Drugi osnovni sud u Beogradu je na predlog Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu doneo rešenje o određivanju pritvora protiv svih okrivljenih", rečeno je iz Drugog OJT.

Podsetimo, u Urgentni centar primljeni su Dragan Đ.(26) i Đorđe Đ. (29) sa povredama po telu.

Do sukoba je došlo nakon svađe oko reda za šišanje.

Foto: Informer

 

Besni na frizera i njegovog brata petorica državljana Libije ušlo je u lokal. Najverovatnije su rukama i nogama tukli braću, a zatim seli u "BMW" i pobegli.

Policija na Voždovcu ih je našla i uhapsila.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sasa

pre 8 meseci

Zivim u instranstvu prosle godine sam bio u Srbiji brate mnogo ovih stranaca sam video zasto se to dopusta? Jos kada procita ovo ti odmah da se ubace u avion i izbace iz SRBIJE dokle bre vise.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija