• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

03.10.2023

08:08

Kolaps na autoputu kod Malog Požarevca! Zapalio se kamion, saobraćaj stoji (FOTO/VIDEO)

Shutterstock/MARIOMONTE

Vesti

Kolaps na autoputu kod Malog Požarevca! Zapalio se kamion, saobraćaj stoji (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Na autoputu kod Malog Požarevca, u smeru ka Nišu, stvorila se kilometarska kolona vozila nakon što se, oko 7 sati, u vožnji zapalio kamion.

Prema nezavničnim saznanjima kamion se zapalio u vožnji, a vozač je uspeo da se zaustavi i izađe pre nego što je kabinu zahvatio plamen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели 192.RS (@192_rs)

 

Kako se može videti po slikama sa lica mesta, stvorila se kilometarska kolona, a vozila bukvalno stoje.

Čitaoci Informera sa lica mesta, javljaju nam da je kolona trenutno duga nekoliko kilometara i da vozila staju ubrzo nakon što prođu naplatnu rampu u Vrčinu.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija