• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/glas srpske

03.10.2023

10:22

Novi detalji iz istrage ubistva policajca u Bijeljini! Pucao u inspektora, a ubijao bi još da mu se pištolj nije zaglavio

Društvene mreže

Vesti

Novi detalji iz istrage ubistva policajca u Bijeljini! Pucao u inspektora, a ubijao bi još da mu se pištolj nije zaglavio

Podeli vest

Nikola Kokanović (23) iz Brčkog koji je uhapšen pod sumnjom da je u nedelju oko ponoći pucao i sa dva metka ubio policijskog inspektora Nenada Markovića (38) iz Bijeljine, pokušao je da ubije i suspendovanog inspektora Dalibora Bošnjakovića ali mu se pištolj zaglavio.

Zločin se odigrao ispred noćnog kluba "Džil" u ulici Meše Selimovića u Bijeljini, a kako izveštavaju mediji nije mu prethopdila nikakva svađa ili sukob. 

-  Kobne večeri Nenad Marković je radio, a po završetku posla otišao je u klub "Džil" gde je u nekom momentu sa društvom došao i Nikola Kokanović. U klubi nije nikakvog sukoba, između njih, tako da nije poznat motiv ovog zločina. Kokanović je iz kluba izašao prvi, a ubrzo je iz kluba izašao i inspektor Marković na koga je odmah zapucao - kaže izvor blizak istrazi i dodaje:

Foto: printscreen/facebook

Nikola Kokanović osumnjičen za ubistvo inspektora, čekao odlazak na robiju za druga krivična dela

 

- Marković je pogođen sa dva metka, a onda je Kokanović uperio pištolj u Dalibora Bošnjakovića, takođe policijskog inspektora koji je trenutno suspendovan i hteo je da puca i u njega ali mu se oružje zaglavilo, pa se okrenuo u pobegao.

Foto: MUP Republike Srpske

Ubijeni inspektor Nenad Marković

 

Kokanović je ubrzo lociran i uhapšen, a pored njega su uhapšeni i D. S, B. S. i D. Š, koje sumnjiče za pomaganje u ovom zločinu.

Policija je tokom istrage pronašla i oružje iz kojeg je počinjen zločin i ono će biti veštačeno.

Inače policijski inspektor je odmah transportovan u bolnicu, ali su po prijemu lekari mogli samo da konstatuju smrt. 

Podsetimo osumnjičeni ubica Nikola Kokanović, sin je Zorana Kokanovića poslanika u parlamnetu Republike Srpske. Nikola je u decembru prošle godine osuđen na 26 meseci zatvora za podstrekivanje drugih osoba na paljevinu automobila Uroša Vojnovića, poslanika u Skupštini Brčko i bacanje bombe na na kafić "Dos Manos"  i čekao je pravosnažnost ove presude i odlazak na odsluženje kazne. 
 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija