• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

05.10.2023

12:54

Majka ubijene pevačice Jelene na samrti imala jednu želju: Evo šta je poručila dželatu njene ćerke

informer/ J.R

Vesti

Majka ubijene pevačice Jelene na samrti imala jednu želju: Evo šta je poručila dželatu njene ćerke

Podeli vest

Zorica Krsmanović, pokojna majka ubijene pevačice Jelene Marjanović, na samrti molila zločinca da joj kaže zašto joj je ubio ćerku!

Zorica se borila sa opakom bolešću pre Jeleninog ubistva, u to vreme se malo oporavila, ali je ova jeziva tragedija ubrzo ponovo vratila u postelju. Tako je Zorica Krsmanović preminula šest meseci nakon monstruoznog ubistva.

- Zorica je svih šest meseci imala jednu želju a to je da sazna ko je ubio Jelenu. Ona joj je bila jedinica i dobra žena. Čseto je pričala koliko je Jelena bila spremna da svakom pomogne. Životinje je unosila u kuću da ih spasi. Sa svima je delila ono što je imala. Tako su je i odgajali. Jelena u svom kratkom životu nije bila osoba koja je bilo kome mogla da pomisli nešto loše, a ne da uradi - objašnjava sagovornik Informera koji je do poslednjeg dana bio sa Zoricom. 

Foto: Jelena Rafailović

 

Zorica se čak jednom prilikom preko medija obratila ubici moleći ga samo jedno. 

- Molila je da joj da odgovor na pitanje: Zašto? Njoj ni jedan motiv nije mogao da joj padne na pamet. Jelena nije imla neprijatelja. Zoran i Jana su bili njen život. Takođe, Zorica nikada nije posumnjala u to da je Zoran ubica. Sa njegovom porodicom imala je samo korektne odnose. Pa čak je i na samrti zvala Zorana, da joj dovede Janu da je vidi  - priča naš sagovornik i dodaje:  

Foto: ATAImages foto/printscreen

 

- Kao da sada slušam njene reči Zorica je stalno ponavljala: "Dani prolaze, a ja ne prestajem da se pitam ko je mogao da mi ubije dete? Pitam se kako taj neko može da hoda zemljom i da uopšte živi. Da mi je samo da ga vidim i da ga pitam, da mi kaže, čime je moja Jeca zaslužila ovo... "Zašto?!" Ništa mi drugo nije bitno, samo da mirno mogu da odem sa ovog sveta. Da mi kaže šta mu je moje dete zgrešilo. Da mi napi[e i pošalje pismo samo da to znam" Nažalost Zorica je preminula a da odgovor na ova pitanja nije dobila - rekao je naš sagovornik i dodao da je ona javno preko medija molila ubicu za te odgovore . 

Foto: Jelena Rafailović

 

Podsetimo, Jelena Marjanović nestala je 2. aprila 2016.godine kada je krenula na trčanje sa suprugom i ćerkicom (5), odnosno kad su se razdvojili na nasipu u Borči. Njeno unakaženo telo pronađeno je dan kasnije na istom mestu gde je i nestala.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija