• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Kocić

05.10.2023

18:35

Ubio druga, pa posle dobio epileptični napad?! Dečak ubica se koprcao po asfaltu, valjao se po putu i nije odgovarao na pitanja lekara! (FOTO)

D. Kocić

Vesti

Ubio druga, pa posle dobio epileptični napad?! Dečak ubica se koprcao po asfaltu, valjao se po putu i nije odgovarao na pitanja lekara! (FOTO)

Podeli vest

Posle skoro sedmočasovne zabrane prolaska vozilima Tošketovom ulicom u Niškoj Banji, policija je u toku popodneva dozvolila prolaz i prilaz do kuće u kojoj jutros oko 11 časova ubijen A.S. (13), učenik sedmog razreda.

On je preminuo od rana zadatih nožem po glavu i vratu, a za njegovu smrt je osumnjičen njegov najbolji drug iz razreda M.M. (13).

Tragedija se dogodila u porodičnoj kući M.M., koja je sada zatvorena i ispred čije kapije je policija postavila traku koja označava zabranu prilaska.

Stanovnici Tošketove ulice kažu da su veoma uznemireni zbog ubistva koje se dogodilo u njihovoj ulici, naročito što su A.A. i M.M još deca i što su bili nerazdvojni drugovi još od trećeg razreda osnovne škole.

Foto: D. Kocić

Dečaci su se najpe potukli u dvorištu, a onda je M. M. potegao nož

- Ceo dan nam zvone telefoni, pitaju ljudi šta se dogodilo. Ne mogu da veruju u to što im kažemo. Sto puta smo danas ispričali ono što znamo. Da su se dečaci potukli najpre u dvorištu, a onda su nastavili da se tuku i svađaju potkrovlju kuće. M.M. je onda potegao nož i posekao po vratu druga. U kući je u to vreme bila samo baba koja se teško kreće, hoda sa štakama, ona je pozvala komšiju i rekla da je neko ubijen. On je otrčao u kuću i video u potkrovlju dečaka kako leži u lokvir krvi- kazala je jedna od stanovnica Tošketove ulice.

Prema rečima žitelja te ulice, dečak koji je počinio zločin je istrčao izašao iz kuće i počeo da se "koprca" po putu.

"On je prešao nekih 50 metara i srušio se na asfalt. Udarao je o asfalt i rukama i nogama, valjao se po putu. Komšije su pritrčale nisu mogle da ga savladaju, koliko se koprcao. Jedva su ga držale kad je došla Hitna pomoć i dve doktorke. Kako su mu one prišle, on se umirio", rekao je očevidac koji je želeo da ostane anoniman.

Prema njegovim rečima dečak je sve vreme ćutao, nije vikao dok se bacakao po asfaltu, a nije ni odgovarao na pitanje lekara.

Foto: D. Kocić

U vreme zločina u kući je bila samao baba ubijenog dečaka

"Posle dolaska doktorica on sve vreme ležao nepomičan, kao da je mrtav. Stavili su ga na nosila, pa u vozilo Hitne pomoći. Nije se mrdao, ja sam pomislio da je umro. Ležao je u jednom sanitetu možda pola sata, a onda je došao drugi i prebacili su ga u taj koji ga je odvezao za Niš", rekao je očevidac koji je želeo da ostane anoniman.

U Hitnoj pomoći u Nišu su potvrdili da su u toku prepodneva imali poziv iz Niške Banje zbog dečaka koji je imao simptome epileptičnog napada.

- Ekipa je stigla na teren i krenula da pruža pomoć dečaku koji je bio izvan kuće. Onda im je neko rekao da je jedan dečak u kući mrtav. Ušli su odmah unutra i tamo zatekli dečaka bez znakova života, a sa povredama koje su uzorkovale iskrvavljenje. Došla je još jedna ekipa, tako da je dečak koji je bio izvan kuće prebačen u UKC Niš-  kazali su u Hitnoj pomoći.

Kuća u kojoj je živeo tragično nastradali dečak nalazi se u samom centru Niške Banje. U toku prepodneva ispred kuće se nalazilo policijsko vozilo, a očekivao se dolazak ekipe Hitne pomoći kako bi strašna vest bila saopštena roditeljima. Rođaci, komšije i prijatelji roditelja nastradalog dečaka, okupili su se u toku popodneva ispred kuće i ulaze u kuću kako bi izjavili saučešće porodici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

"Dečak ubica je pre napao mog sina"! Majka učenika iz Niške Banje: "Viđala sam ga kako u parku priča sam sa sobom"! (FOTO, VIDEO)
ISPOVEST MAJKE IZ NIŠKE BANJE

"Dečak ubica je pre napao mog sina"! Majka učenika iz Niške Banje: "Viđala sam ga kako u parku priča sam sa sobom"! (FOTO, VIDEO)

Marija Petrović, majka dečka koji takođe pohađa sedmi razred Osnovne škole u Niškoj Banji i koji je pre tri godine imao konflikt sa dečakom koji je počinio zločin, kazala je da najnovija tragedija predstavlja još jednu opomenu svima nadležnima da odgovorno rade svoj posao i da se slučajevi vršnjačkog nasilja ne zataškavaju.

05.10.2023

17:38

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)
Live TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)

Pred Višim sudom u Beogradu, u ponedeljak, održan je parnični postupak protiv tuženih Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja maloletnog dečaka koji je 3. maja prošle godine počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru po tužbi ranjene nastavnice Tatjane Stevanović. Na ovu temu govorili su novinarka Informera Jelena Rafailović i advokat Dragoš Cukavac.

26.06.2024

13:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17