• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/telegraf

06.10.2023

08:25

Detalji drame u Beogradu! Crnogorac tukao Kineksinju i hteo da je baci sa terase hotela, a evo šta je izjavio nakon hapšenja (VIDEO)

Informer

Vesti

Detalji drame u Beogradu! Crnogorac tukao Kineksinju i hteo da je baci sa terase hotela, a evo šta je izjavio nakon hapšenja (VIDEO)

Podeli vest

Crnogorski državljanin D.K. (28) uhapšen je sinoć u Beogradu nakon što je brutalno pretukao i umalo bacio, sa terase, Kineskinju sa kojom je bio u hotelskoj sobi.

Kako nezvanično saznajemo Crnogorac je nakon hapšenja izjavio da napao i pretukao Kineskinju sa kojom je bio u sobi, jer mu je ona kako je tvrdio, uzela dokumenta i novac.

Uhapšenom nasilniku po odluci Prvog osnovnog javnog tužilaštva određeno je policijsko zadržavanje zbog nasilja u porodici, ali i remećenja javnog reda i mira i on  će dansa biti prievden na saslušanej kod tužioca. 

Podsetimo za jezivo nasilje se saznalo kada se na Instagramu pojavio snimak sa terase jednog hotela u blizini Zelenog venca na kome se vidi kako muškarac brutalno tuče i davi ženu i čak u jednom trenutku pokušava da je baci sa terase, dok ona vrišti i zapomaže. 

 

 

Nasilnik bi najverovatnije i ostvario naum i stvarno bacio ženu sa terase da se u tom trenutku nije pojavio jedan muškarac koji ga je sprečio u tome.

Ubrzo je na lice mesta stigla policija koja je uhapsila sileždiju, dok je pretučena žena kolima Hitne pomoći transportovana u Urgentni centar gde su joj lekari, na sreću konstatovali, lake telesne povrede.

U policiji kažu da će istragom biti utvrđeno i u kakvom su odnosu bili uhapšeni crnogorski državljanin i Kineskinja, jer je on navodno izjavio da je angažovao kao poslovnu pratnju. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mil-mar

pre 8 meseci

ovo je interesantno Albanac angazuje Kineskinju za poslovnu pratnju u sred Beograda pa posle divlja nad njike...Pa kako nije naso Ukrajinku.....

laki

pre 8 meseci

Poslovna pratnja, cuj ovo. A kojim se to poslovima bavi, osim prodaje droge. 10 godina robije pa mars iz Srbije i on svi dodjosi kojima je Srbija pružila utociste a oni nam vracaju tako sto nam truju decu. Brukaju sve one poštene ljude koji su na silu morali da napuste svoje domove. Zato takvima oduzimajte drzavljanstvo Srbije i dozivotno zabranite ulazak u Srbiju.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija