• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

07.10.2023

14:07

Ubijen na godišnjicu braka! Udovica pred kamerama lila suze, a na sahrani nije plakala, pravdajući se da je pod sedativima

V.J.

Vesti

Ubijen na godišnjicu braka! Udovica pred kamerama lila suze, a na sahrani nije plakala, pravdajući se da je pod sedativima

Podeli vest

Slađana P. (28), iz Klokočevca kod Majdanpeka, pre dva meseca nakon što je pronađen ugljenisani leš njenog supruga Dejana (33), za koga se mislilio da je poginuo u udesu, pred kamera lila gorke suze i jecala za njim, a onda je usledio šok obrt i ona je sa saučesnicima uhapšena zbog njegovog ubistva.

Ugljenisani leš Dejana P. pronašla je upravo Slađana koja je reporteru informer.rs kroz suze pričala šta se desilo.

- Čuli smo se dok je radio. Rekao mi je da kola nisu u dobrom stanju i da na njima ne rade svetla. Predložila sam da krene kući pešice, ali se plašio jer je salaš u brdu. Nije mi delovalo da nešto nije dobro. Čekala sam ga sa večerom juče nam je bilo deset godina braka. Kad su mi javili za nesreću krenula sam i našla njegovo ugljenisano telo - kroz plač priča Slađana i dodaje:

- Kako ću dalje sama bez njega ne znam, ali znam da za decu moram da budem tu, a ne mogu, ne mogu, mog Dejana više nema....Stalno mi se žalio da u poslednje vreme sanja svog oca, koji je pre par godina nastradao na identičan način.

Foto: printscreen facebook

Dejan i Slađana su dan pre ubistva proslavili deset godina braka

 

Ipak nakon prvih gorkih suza ucveljena udovica je brzo promenila ponašanje, a na sahrani svog muža nije pustila ni suzu, a kako ne bi izazvala sumnju lagala je da je pod sedativima i da je otupela do bola i da zato ne može da plače. 

Podsetimo Slađana i dvojica muškaraca S.M. (25) i jedan maloletnik su uhapšeni pdo sumnjom da su skovali plan da ubiju Dejana. 

Naime kako je istraga utvrdila Slađana je dojavila S.M. i malelentiku gde će biti njen suprug, a oni su ga sačekali i nasmrt pretukli drvenim motkama, a onda leš staivli u njegovu "ladu nivu" odvezli ga na drugo mestoo i gurnuli sa puta, a onda zapalili vozilo kako bi izgledalo da je on nastradao u udesu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija