• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vesna Jović

08.10.2023

00:06

Platila ubistvo supruga 100 evra i 5.000 dinara! Novi detalji iz istrage jezivog zločina u Klokočevcu

Informer/Vesna Jović

Vesti

Platila ubistvo supruga 100 evra i 5.000 dinara! Novi detalji iz istrage jezivog zločina u Klokočevcu

Podeli vest

Pre samo dva meseca, meštani sela Klokočevac kod Majdanpeka bili su u potpunom šoku posle tragedije koja je zadesila porodicu Paunović. Vraćajući se iz druge smene iz rudnika u Majdanapku u kome je radio, Dejan Paunović (33) je izgoreo u terenskom vozilu prilikom prevrtanja sa litice atarskog puta, kojim je išao do salaša na kome je živeo sa suprugom i decom

Samo dva meseca kasnije, ovaj slučaj dobija nov epilog čiji scenario niko nije mogao ni da zamisli. 

Ispostavilo se da je Dejanova udovica Slađana, sa kojom ima četvoro male dece, na desetogodišnjicu braka organizovala zločin i to sa suprugovim najboljim drugom Srđanom M. (25), sa kojim je navodno bila u emotivnoj vezi, kao i njegovim maloletnim rođakom (17) iz Klokočevca. 

Nakon što su isplanirali sve do detalja, ona im je saopštila informacije o kretanju supruga te večeri nakon vraćanja sa posla. Sačekali su ga na mestu gde je obično ostavljao svoje putničko vozilo i "ladom nivom" odlazio u brdo do kuće.  

Uzeli mu platnu karticu i odneli udovici!

Slađana im je prethodno dala drvene drške od lopata i rukavice, a oni su nesrećnog čoveka sačekali i pretukli na smrt. Beživotno telo su ubacili u terensko vozilo, polili benzinom koji su ranije pripremili, zapalili i gurnuli niz liticu.

Svu garderobu i obuću sa sebe su spalili, a od ubijenog Dejana uzeli su jedino platnu karticu koju je Srđan M. iste noći odneo Slađani! Prema saznanjima Informera, dvojica ubica su sutradan otišli na neko svadbeno veselje! Slađana je mnogima u selu delovala vrlo hladno.

Čak su komentarisali da na sahrani nije suzu pustila, što je ona objašnjavala time da je bila u šoku i pod dejstvom tableta za smirenje.

Foto: Informer/Vesna Jović

Šokirane komšije iz sela Klokočevca

 

- Ovo je strašno što smo čuli danas. Ne možemo da  poverujemo da je mogla tako nešto da uradi. Ovde se pričalo po selu da je volela da švrlja, ali niko nije znao šta je u njihovoj kući. Nisu tako delovali. Dejan i njegov brat, poznavao sam im i oca, dedu, to su fini ljudi. On je bio dobar čovek. Uvek se družio ovde sa nama ispred prodavnice, voleo je da popijemo po neko pivo. Ako je ovo stvarno uradila, kako se priča, treba je zatvoriti doživotno - kaže jedan od uznemirenih meštana koga smo zateki ispred seoske kafane.  

Iako žitelji ovog sela posle tragedije nisu želeli ništa da kažu o ovom slučaju, iako su mnogi sumnjali šta je stvarni uzrok, tek sada se poneko odlučuje da ponešto prozbori. 

- Ne želim ništa da kažem, osim da je to monstruozan zločin! Dejan i taj Srđan su bili svakoga dana zajedno, bili su najbolji drugovi. Obojica su bili lovci, išli su zajedno u lov i bili su kućni prijatelji. Pričalo se po selu da je ona u emotivnoj vezi sa njim. Znalo je celo selo, ali ljudi gledaju svoja posla. Kako sam čuo, maloletni saučesnik se negde pijan izleteo drugu iz Topolnice šta se kobne noći dogodilo. Rekao mu je da je od Slađane pre ubistva dobio 100 evra, a posle je trebalo da mu isplati još 5.000 dinara. Svi su izgledi da jmožda želeo još novaca, to niko ne zna, pa se izlanuo i tako se zločin otkrio - priča dobro upućeni komšija. 

Foto: Informer/Vesna Jović

Umrlica pokojnog rudara Dejana Paunovića

 

Svo troje osumnjičenih su dali danas iskaz u Višem javnom tužilaštvu u Negotinu, nakon što su "pali" na poligrafskom ispitivanju i priznali da se radi o organizovanom ubistvu, unapred pripremljenom do detalja.

Poslednje reči: Ko ste vi, šta hoćete od mene?!

Kante sa benzinom su ranije odneli, a nakon spaljivanja tela vratili su se na mesto zločina kako bi uništili tragove krvi koje su prekrili zemljom.  Pre nego što su usmrtili jadnog čoveka udarcima drvenim drškama od lopata, kako su rekli, Dejan je poslednje izustio: "Ko ste vi i šta hoćete od mene?!"

Za ponedeljak je zakazana ekshumacija tela Paunovića radi daljeg toka istrage, budući da zahtevom supruge Slađane nije urađena obdukcija nakon ubistva. 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija