• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

09.10.2023

16:57

Deca prijavila tuču policajcu: Detalji tuče u školi u Čačku

printscreen/pixels

Vesti

Deca prijavila tuču policajcu: Detalji tuče u školi u Čačku

Podeli vest

U Mašinsko-saobraćajnoj školi u Čačku, trojica učenika lakše su povređena u tuči koja se danas dogodila, veće povređivanje tinejdžera sprečio je školski policajac kog su druga deca obavestila, saznaje Informer.

Kako Informer nezvanično saznaje tuča se dogodila danas oko 10 za vreme odmora. 

- Posvađala su se četvorica tinejdžera na odmoru, a potom su se i potukli. Drugi učenici su odmah obavestili školskog policajca. Kada se on pojavio tinejdžeri su odmah prestali, a neki su odmah razbežali- rekao je izvor Informera dodajući da je izuzetno bitno to što su drugi učenici pravilno odreagovali i slučaj prijavili policajcu. 

Policijska patrola ubrzo je stigla u školu i razgovaral sa decom kako bi se otkrilo šta je prethodilo tuči, kao i koliko je njh učestvovalo. 

- Obavešteno je i nadležo tužilaštvo te je rad još uvek u toku. Shodno nalozima tužilaštva policija će postupati dalje - rekao je naš sagovornik.

Foto: printscreen/pixels

 

Podsetimo, u sukobu četvorice učenika trojica su sa lakim telesnim povredama primljena u Urgentno-prijemnoj službi Opšte bolnice i kasnije puštena na kućno lečenje.

"Na Urgentno-prijemnu službu primljena su tri pacijenta starosti 18 godina, stabilnih vitalnih parametara. Nakon što su im konstatovane lake telesne povrede, sva trojica su puštena na kućno lečenje", saopštila je ranije PR služba Opšte bolnice u Čačku.

Direktor škole Mirko Lazović rekao je ranije da je u školi za vreme velikog odmora došlo do koškanja jedne grupe učenika. 

"Dežurni nastavnik je intervenisao, mi imamo i školskog policajca i preduzimamo sve što je po pravilniku. Neke učenike smo poslali na urgentno da se pregledaju kod lekara, ali se radi o lakim telesnim povredama. Sprovodimo mere i videćemo u narednim danima šta i kako dalje", rekao je direktor škole Mirko Lazović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija