• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

09.10.2023

21:26

Dvojica uhapšena za drugima raspisana potraga: Istraga ubistva u Obrenovcu

printscreen

Vesti

Dvojica uhapšena za drugima raspisana potraga: Istraga ubistva u Obrenovcu

Podeli vest

Vukašin P. (23) i Dušan G. (21) uhapšeni su zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu radnika obezbeđenja diskoteke Stevana S. (36) u Obrenovcu, dok policija traga za još dvojicom muškaraca S. M. i N. S.

Podsetimo Stevan S., radnik obezbeđenja upucan je sa više metaka u noći između subote na nedelju, u tuči koja se dogodila ispred kluba u kom je radio. Nesrećni mladić je preminuo nekoliko satoi pošto je ranjen.

Policija je, obavila uviđaj i za manje od 24 sata uhapsila dvojicu osumnjičenih dok je za još dvojicom raspisala potragu. 

Tokom istrage koju, po nalogu tužilaštva, obavlja policija uzeti su svi video snimci nadzornih kamera.

Sa video nadzora iz diskoteke, se vidi da je ubijeni Stevan, koji te večeri nije radio kao obezbeđenje, već je u klubu sedeo kao gost, sedeo u jednom separeu, dok su napadači bili u drugom.

Foto: Informer/društvene mreže

 

 

Oni su u jednom momentu ušli u verbalni sukob, koji je kulminirao u fizički napad ispred kluba u kom su bili.

Na snimku se, navodno, vidi da jedan od napadača ima pištolj, kojim je pucao u Stevana, više puta. 

Telo je poslato na obdukciju, a istragom će biti utvrđeno ko je od četvorice osumnjičenih ubio Stevana S. 

Foto: facebook.com

 

Podsetimo od ubijenog Stevana oprašatli su se prijatelji na društvenim mrežama. Tako u jednoj objavi na "fejsbuku" piše: "Bio si pravi primer čojstva i junaštva. U miru počivaj brate". 

Ispod te objave nižu se komentari tuge, neverice, ali i podrške za porodicu ubijenog muškarca.

Odbijam da shvatim,odbijam da prihvatim,odbijam da razumem da više nisi među nama,neka ti je laka zemlja i počivaj u miru - piše u jednom komentaru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija