• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Republika

10.10.2023

12:05

Tukao suprugu ispred bolnice pa je ujeo za obraz! Monstrum iz Sremske Mitrovice dobio zasluženu kaznu - Evo koliko će robijati (FOTO/VIDEO)

Informer/printscreen video

Vesti

Tukao suprugu ispred bolnice pa je ujeo za obraz! Monstrum iz Sremske Mitrovice dobio zasluženu kaznu - Evo koliko će robijati (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Danas je u Osnovnom sudu u Sremskoj Mitrovici održano suđenje Damjanu O. (37), zbog optužbe da je pretukao suprugu K. M. (34) na javnom mestu, u sremskomitrovačkoj bolnici i ispred bolnice u avgustu ove godine, a nasilnik je osuđen na dve godine zatvora.

Protiv D. O. koji je u avgustu napao svoju bivšu nevenčanu suprugu K.M, u razmaku od godinu dana donete su dve presude zbog nasilja u porodici. 

Prva presuda od aprila 2022. godine, kada je D. O. bio uslovno osuđen, preinačena je u dve godine zatvora.

On je 21. avgusta prvo napao svoju bivšu nevenčanu suprugu dok je bila u poseti njegovoj majci, ispred bolnice je povukao za kosu, potom udario i rukom stiskao glavu o zid zgrade, a zatim je krvnički ugrizao za obraz.

Foto: N.B./Miloš Rafailović

 

Presudom Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici od 10. oktobra D. O. iz Sremske Mitrovice osuđen je na kaznu zatvora u trajanju od dve godine zbog izvršenja krivičnog dela nasilje u porodici. Tokom suđenja D. O. se izjasnio kao kriv, pritvor mu je produžen do izdržavanja kazne.

Foto: printscreen video

 

Tragedija je sprečena brzom reakcijom Vladimira Kondića (25) koji je sa bratom prolazio tuda te je oterao nasilnika, a snimak incidenta osvanuo je na društvenim mrežama.

Muškarac koji je oterao nasilnika i na društvenoj mreži objavio snimak incidenta kaže da ne zna šta bi se desilo ženi da joj nisu pritekli u pomoć.

- Zalepio joj je glavu za zid iz sve snage i zatim ujeo za obraz. Žena je rekla da su razvedeni i da on ima zabranu prilaska, ali policija ne reaguje na to. Žena je otišla u bolnicu i izašla sa lekarskom dokumentacijom, a policija i dalje nije došla. Neki prolaznici su sve posmatrali, ne reagujući, kao da su u pozorištu - napisao je ispod snimka heroj koji je sprečio tragediju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija