• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.10.2023

12:31

Ocu dečaka ubice preti 12 godina robije, majci 2,5! Tužilaštvo traži i kazne za radnike streljane

printscreen/jovan petronijević

Vesti

Ocu dečaka ubice preti 12 godina robije, majci 2,5! Tužilaštvo traži i kazne za radnike streljane

Podeli vest

Tužilaštvo se izjasnilo povodom kazni za roditelje Koste K., ali i radnike streljane povodom masakra u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

U slučaju koji je potresao Srbiju pored roditelja dečaka ubice Koste K., optuženi su i vlasnik streljane i radnik streljane za lažno svedočenje.

Tužilastvo traži kaznu od 12 godina za Vladimira Kecmanovića, za majku dve godine i šest meseci, a za radnike u streljani po tri godine.

Glavni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Nenad Stefanović vanredno se obratio javnosti o Vladimiru K. i Miljani K., roditeljima dečaka Koste K., koji je izvršio masovno ubistvo u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar". On je tokom svog obraćanja izneo više detalja o toku postupka.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Optužena i majka ubice iz "Ribnikara"!
Hronika

Optužena i majka ubice iz "Ribnikara"!

U Palati pravde počelo je vanredno obraćanje glavnog javnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, Nenada Stefanovića. On se medijima obraća povodom podizanja optužnice protiv Vladimira Kecmanovića, oca dečaka ubice koji je izvršio masakr u Ribnikaru.

10.10.2023

12:26

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Jezivi planovi NATO-a za Republiku Srpsku konačno obelodanjeni! Zapad bi voleo da od Balkana napravi crnu rupu koju može da kolonizuje! (VIDEO)
Live TV

Jezivi planovi NATO-a za Republiku Srpsku konačno obelodanjeni! Zapad bi voleo da od Balkana napravi crnu rupu koju može da kolonizuje! (VIDEO)

Šta smera NATO u Republici Srpskoj? Engleski lord Mark Lankaster sastavio je izveštaj o tome kakvi su planovi i interesi NATO-a na zapadnom Balkanu. Ovde je predloženo da se uvedu ograničenja za RS koja su dovedena do neprepoznatljivosti. U emisiji "Info jutro", gost je bio novinar Duško Vukajlović koji je govorio o planovima NATO-a za zapadni Balkan, Republiku Srpsku, ali i Srbiju.

31.05.2024

08:56

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija