• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.10.2023

09:59

Telo Nermina Sulejmanovića ostaje u hladnjači! Nema zakonskog roka za sahranu, za njega nema mesta na groblju

Instagram

Vesti

Telo Nermina Sulejmanovića ostaje u hladnjači! Nema zakonskog roka za sahranu, za njega nema mesta na groblju

Podeli vest

Telo Nermina Sulejmanovića, trostrukog ubice iz Gradačca, još se nalazi u hladnjači Komemorativnog centra Tuzla, jer ga ni nakon dva meseca od počinjenog masakra u ovom mestu, niko nije preuzeo da bi ga sahranio.

Iz Komemorativnog centra u Tuzli za banjalučke "Nezavisne novine" su rekli da je telo u prostorijama Centra, te da niko ni od rodbine nije dolazio kako bi se raspitao ili tražio da ga preuzme.

Faruk Latifagić, direktor Komemorativnog centra Tuzla, ranije je za "Nezavisne" kazao da je Sulejmanovićev otac odbio da preuzme telo sina i naglasio da ne postoji zakonski rok do kada ono može biti u hladnjači.

Nakon što se njegov otac odrekao dužnosti ukopa, celu proceduru preuzela je vlast u Gradačcu, ali kako saznajemo iz JKP "Komemorativni centar" Tuzla to nije moguće da se realizuje, jer niko ne želi da da grobno mesto za Sulejmanovića.

- Niko ne želi da obezbedi mesto gde će ga ukopati. Ni mala, ali ni veća groblja koja se nalaze u blizini mesta gde je živeo - poručili su ranije iz "Komemorativnog centra" Tuzla za Republiku.

Nermin Sulejmanović je 11. avgusta u Gradačcu, prvo pretukao svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović, a onda joj je pucao iz pištolja u glavu, prenoseći sve uživo putem svog instagram naloga.

Nakon toga se udaljio i o ucentru grada ubio još dvoje ljudi, oca i sina Džengiza i Denisa Onderu.

Suljmanović je u svom krvavom piru ranio tri osobe, a onda izvršio samoubistvo.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija