• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.10.2023

08:55

Ovo je mladić koji je nastradao kod Petrovaradina: Teško povređena devojka i još tri osobe

printscreen

Vesti

Ovo je mladić koji je nastradao kod Petrovaradina: Teško povređena devojka i još tri osobe

Podeli vest

Aleksandar H. (23) vozač automobila BMW nastradao je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Petrovaradina. U ovoj nesreći povređene su četiri osobe među kojime je devojka R.B. koja je bila na mestu suvozača u automobilu u kom je mladić nastradao.

Ovo je mladić Aleksandar H. koji je u subotu poginuo na Bukovačkom putu u Petrovaradinu. A kako se navodi na Instagram stranici 192.rs, njegovi će prijatelji danas u 20 časova održati počasnu vožnju na Mišeluku. Počivaj u miru Aleksandre.

Podsetimo, nesreća se dogodila u subotu oko 18 sati na Bukovačkom putu, kada se se direktno sudarila dva automobila. Aleksandar je upravljao automobilom marke BMW u kom je bila kako se pretpostavlja njegova devojka R.B.

Foto: printscreen Instagram/ nastdarali Aleksandar H.

 

U drugom vozilu povređene su tri osobe i drugog vozila u kom su bile tri osobe. Na licu mesta su bili policija, Hitna pomoć i vatrogasci koji su sekli vozila da dođu do putnika.

Prema rečima doktora Zorana Krulja portparola novosadske hitne pomoći, njihove dve ekipe su intervenisale na licu mesta, a poziv je primljen u 18:14. Lekari su na licu mesta konstatovali smrt  muškarca, dok je žena koja je bila suvozač, prevezena u UC KCV na odeljenje reanimacije, u teškom stanju sa višestrukim povredama.

- Povrede su zadobile i dve žene stare 52 i 67 godina, kao i muškarac star 42 godine. Oni su nakon inicijalnog zbrinjavanja prevezeni na odeljenje hirurgije UC KCV na dalje lečenje i dijagnostiku - rekao je dr Krulja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Nije poznat uzrok nesreće, ali je policija obavila uviđaj kojim će on biti utvrđen. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Luka

pre 10 meseci

Ništa neočekivano.Slika govori sve.Bahatost se mora platiti.Žalosno je što radi takvih stradaju i nevini

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija