• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ć. - J.R.

15.10.2023

14:27

Ovo je muškarac koji je poginuo kod Bogatića! Ćerka (18) u teškom stanju prebačena u Beograd! (FOTO)

Privatni album

Vesti

Ovo je muškarac koji je poginuo kod Bogatića! Ćerka (18) u teškom stanju prebačena u Beograd! (FOTO)

Podeli vest

U saobraćajnoj nezgodi koja se noćas oko 2.30 dogodila u Bogatiću poginuo je Radisav P. (48), zvani Radiša i Đus, iz Badovinaca, dok je njegova ćerka Danijela P. (18) teško povređena, saznaje informer.rs.

Radisav je bio suvozač u BMW 3 kojim je bez položenog vozačkog ispita upravljala ćerka. 

Sa teškim telesnim povredama i u komi hitna služba Doma zdravlja iz Bogatića je devojku transportovala do bolnice, a kasnije u Klinički centar u Beogradu, gde joj se lekari bore da joj spasu život. 

Foto: Privatni album

Danijela P. je vozila auto bez vozaček dozvole

Nezgoda se dogodila na putu Bogatić - Crna Bara kada je automobil u krivini iz još neutvrđenih razloga sleteo sa puta i udario u drvo.

- Radisav je radio u Nemačkoj, a Daniejla je završila srednju medicinsku školu u Sremskoj Mitrovici, gde je živela u domu. Nedavno je počela da radi kao konobarica u Petlovači. Radisav ima još dve ćerke i suprugu. Imaju kuću u Badovincima - kaže sagovornik portala informer.rs.

Foto: Privatni album

Radisav P. je poginuo na licu mesta

Kako saznajemo, Danijela ima povredu slezine i prelom rebara.

Radisav i njegova ćerka su bili na jednoj svadbi u Bogatiću, a pošto je on navodno više popio dao je Danijeli da vozi nazad do kuće jer je deonica od restorana do njihove porodične kuće mala.
 

- To navodno nije prvi put da devojka vozi, i poginuli je imao poverenja u nju zato joj je i dao volan u ruke, iako nema vozačku. Verovatno je malo brže ušla u krivinu i izgubila je kontrolu nad vozilom i sletela s puta i direktno se zakucala u drvo. Auto je od siline udarca na prednjem delu potpuno smrskan -pričaju komšije stradalog čoveka i njegove ćerke. 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kalimero

pre 8 meseci

Kad se izuzetno bezbedan automobil poput BMW 3 ovako rasturi do neprepoznatljivosti jasno je da je brzina bila poprilično preko 120km/h ... Hvala milom bogu da nije ubila nekoga nedužnog a vrlo lako je baš to moglo da se desi

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija