• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ć.

22.10.2023

11:49

Ni traga, ni glasa od nestale Ane! Sestra: Nije se žalila ni na kakve probleme, ne znam zašto je otišla!

Fejsbuk

Vesti

Ni traga, ni glasa od nestale Ane! Sestra: Nije se žalila ni na kakve probleme, ne znam zašto je otišla!

Podeli vest

Ana Petrović (20) iz Beograda, koja je nestala noći između četvrtka i petka oko dva sata posle ponoći još nije nađena, izjavila je danas za informer.rs njena sestra od tetke.

- Još nemamo nikavih vesti o njoj, ni mi, ni policija. Jako smo zabrinuti, ali se nadamo da će je pronaći živu i zdravu. Telefon joj je isključen, tako da ga policija ne može da locira - rekla nam je Anina sestra.

Ona objašnjava da je Ana rodom iz Zrenjanina, ali da se pre četiri godine udala u Kaluđericu.

Foto: Fejsbuk

 

- Živi sa suprugom u njegovom kući i imaju ćerkicu od godinu i po dana. To veče suprug je došao sa posla i legao da spava. Oko dva sata noću ga je probudio plač ćerkice i tada je video da Ane nema. Nije bila ni kod Aninih roditelja u Zrenjaninu, ni kod drugih rođaka. Njen otac je nestanak prijavio policiji, a ja sam preko društvenih mreža objavila da je nestala. Čudno je što Ana nikad ranije nije tako odlazila i nikad se nije odvajala od ćerkice- priča zabrinuta sestra nestale Ane.

Prema njenim rečima, Ana joj se nikad nije žalila da ima bilo kakve probleme.

- Nije mi govorila da ima probleme u braku, niti se žalila zdravstvene probleme. Takođe, ništa nije ukazivalo da ima psihičke smetnje. Jako rano se udala i bila je domaćica, posvećena detetu. U Zrenjaninu joj žive roditelji i mlađa sestra. Svi žive u neizvesnosti. Ćerkicu sada čuva otac. Ne znam za šta je otišla - navodi sestra.

Pošto je Ana nestala kasno noću, niko ne zna kako je obučena, ali znaju da je sa sobom ponela roze ranac.

Njen telefon se, kako kaže, kratko uključio u petak, u šest ujutro, nakon Aninog nestanka.

Ukoliko neko ima bilo kakve informacije u vezi sa nestankom Ane Petrović, možete se javiti u najbližu policijsku stanicu ili na broj: 060/62103-98.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Terzić: Stefanović i Đilas žele da zaustave napredak Srbije! Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo!
Politika

Terzić: Stefanović i Đilas žele da zaustave napredak Srbije! Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo!

Nema tih izbora, niti će ih ikada biti, koji bi od omiljenog autošovinste Viole fon Kramon i trgovca srpskim nacionalnim interesima poput Đilasovog potrčka Borka Stefanovića napravili pobednika. Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo, isakao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Miloš Terzić.

04.07.2024

09:16

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija