• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

22.10.2023

14:58

(FOTO/VIDEO) Komšije na Paliluli o stravičnom slučaju: Maltretirala sestru godinu dana, čulo se da žena trpi nasilje...

Shutterstock, Informer, J.R.

Vesti

(FOTO/VIDEO) Komšije na Paliluli o stravičnom slučaju: Maltretirala sestru godinu dana, čulo se da žena trpi nasilje...

Podeli vest

Policija je raspisala potragu za ženom u čijem stanu je pronađeno u fazi raspadanja telo njene sestre, navodno bliznakinje stare oko 60 godina.

Kako je Informer ranije izveštavao telo žene u fazi raspadanja pronađeno je u četvrtak u stanu na Paliluli. Telo je pronađeno kada su vatrogasci na poziv policije, a uz odobrenje nadležnog tužilaštva obili stan. Slučaj su prijavile komšije iz ulice u kojoj je zgrada, jer nesrećnu ženu nisu ni čuli ini videli poslednjih mesec dana. 

- Prijavili smo policiji jer je bilo čudno da se žena ne vidi i ne čuje možda i više od mesec dana. Inače, smo sumnjali da je trpela nasilje od rođene sestre. Ranije se čulo kako je maltretira jer je nesrećna žena često zapomagala, verujem da je tukla. Inače, bila je kost i koža...  - priča jedan od komšija i dodaje: 

Foto: J.R.

 

- Dešavalo je se i to da je ta sestra koja je živa, znala da izađe na terasu i pevala noću na sav glas. Većina nas veruje da nije normalna odnosno da ima nekih psihičkih problema. Prijavljivali smo policiji, ali ništa se nije promenilo. Poslednji put smo preminulu ženu videli pre mesec dana. Ne znam da li je bila bolesna, ali sumnjam da je trepela nasilje od sestre. Ne znam kako je preminula - kaže naš sagovornik.   

Prema njegovim rečima policija je ranije dolazila po prijavi, ali ko zna šta se u tim trenucima dešavalo.

- Opet smo prijavili i to veče da se nešto čudno dešava. Kada je policija stigla niko nije otvarao vrata, ali je patrola bila uporna te su razvalili vrata i pronašli telo. Pretpostavlja se da je nesrećna žena mrtva mesec dana. Telo je prevezeno na Institut za sudsku medicinu - objašnjava komšija. 

Foto: J.R.

 

Vrata na stanu gde je pronađeno telo su pečatirana do okončanja slučaja, a raspisana j ei potraga za sestrom preminule. 

Prema našim ranijim saznanjima, navodno, jutro uoči pronalska tela, sestra preminule je viđena da izlazi iz stana, iz tog razloga se i sumnja da je ona mesec dana krila smrt sestre. 
- Poslednjih godina, navodno nisu imale dobru komunikaciju sa komšijama - kaže drugi komšija iz ulice. 

Pokušali smo, od predsednika kućnog saveta iz zgrade da saznamo da li je zaista bilo ranije nasilja i da li su ga prijavljivali, kao i ko je u ovom slučaju zakazao, ali je on bio blago rečeno neprijatan.

Postavlja se pitanje šta je predsednik kućnog saveta uopšte i radio po pitanju ovog slučaja, jer je svu krivicu zapravo svalio na nas medije koji izveštavamo o ovom zaista strašnom slučaju. 

Foto: J.R.

 

Što se drugih stanara tiče iako nisu želeli da komentarišu slučaj strah u njihovom očima je bio očigledan, jer ne znaju u kom će se trenutku i u kakvom stanju ponovo pojaviti žena, koja je bila u stanju da mesec dana spava u stanu u kom se raspada telo njene sestre. 

- Nekada je sve bilo kako treba, ne znam šta se dogodilo da se sve ovo ovako završi - kratko je rekla jedna od stanarki u zgradi u kojoj je pronađeno telo. 

Inače obe sestre su školovane, prema nezvaničnim informacijama ova kojoj se izgubio trag je doktorka u penziji dok je i druga koja je nađena mrtva bila fakultetski obrazovana. 

Neko od komšija rekao nam je da je video na parkingu njen automobil i nju kako spava u njemu, jer je stan zapečaćen. Pretpostvalja se da je pitanje trenutka kada će je policija pronaći, a onda će se verovatno i saznati šta se tačno dogodilo.

Neko od komšija rekao nam je da je video na parkingu njen automobil i nju kako spava u njemu, jer je stan zapečaćen. Pretpostvalja se da je pitanje trenutka kada će je policija pronaći, a onda će se verovatno i saznati šta se tačno dogodilo.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Digitalni miš

pre 8 meseci

Pa ako je neko od komšija video kako spava u automobilu na parkingu zgrade onda je valjda normalno da to prijavi policiji a ne da je "pitanje vremena kada će je policija pronaći" Uostalom šta ima i da je pronalazi, odnosno traži, ako spava ispred zgrade u kolima, takoreći njima ispred nosa, ne razumem.

Vesti

TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)
Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

05.07.2024

19:52

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija