• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

25.10.2023

10:49

Odloženo suđenje instruktoru jahanja optuženom za silovanje! Svedoci se nisu pojavili, novo ročište u novembru

printscreen

Vesti

Odloženo suđenje instruktoru jahanja optuženom za silovanje! Svedoci se nisu pojavili, novo ročište u novembru

Podeli vest

Suđenje instruktoru jahanja Milošu Đ. (70), optuženom za više silovanja i polnih uznemiravanja, odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu, jer nisu došli svedoci.

Danas je trebalo da svedoče o onome što su su doživele u školi jahanja devojke K. Š. i A. B, ali do svedočenja nije došlo jer su u inostranstvu zbog, kako je rečeno, poslovnih obaveza. 

Naredna ročišta zakazana su za 8. i 15. decembar, kada bi trebalo da počne saslušanje svedoka.

Podsetimo učitelj jahanja optužen je da je od 2010. do 2021. godine izvršio silovanje, silovanje u pokušaju, polno uznemiravanje i pet krivičnih dela nedozvoljene polne radnje nad sedam polaznica njegove škole jahanja u Barajevu, od kojih je pet bilo maloletno, a najmlađa žrtva je imala samo 11 godina. 

Inače suđenje instruktoru jahanja počelo je prošlog meseca kada je on izneo odbranu, rekavši da devojke koje su ga optužile "nisu u pravu". On je tada, kao i na pripremnom ročištu, iskoristio svoje pravo da ne iznese detaljnu odbranu.

- Ne želim da iznosim odbranu, ali devojke koje su me optužile nisu u pravu, za sve što me optužuju. Nisam kriv - kratko je tada rekao.

Inače nakon prošlog suđenja Vilijem Paspalovski, instruktorov advokat, izjavio je da Miloš Đ. nije u stanju da iznese odbranu zbog svog zdravstvenog stanja, odnosno tvrdio je da je on dementan.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija