• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.10.2023

15:06

Policija u Prijepolju zaustavila "golf" koji je vozio Beograđanin, pa ostala u šoku: Pronašli veliku količinu opijata

Printscreen 192.rs Instagram

Vesti

Policija u Prijepolju zaustavila "golf" koji je vozio Beograđanin, pa ostala u šoku: Pronašli veliku količinu opijata

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prijepolju, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv muškarca (35) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Policija je na teritoriji Priboja, u „golfu“ kojim je upravljao osumnjičeni, pronašla kesicu sa praškastom materijom za koju se sumnja da je kokain i tablete za koje nije imao lekarski izveštaj.

Takođe, testiranjem je utvrđeno da je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci zbog čega je zadržan do 12 sati i protiv njega će biti podneta i odgovarajuća prekršajna prijava.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Živimo u vremenu kad se talas ekstremizacije pojavljuje svuda! Država je efikasno odreagovala na terorizam! (VIDEO)
Live TV

Živimo u vremenu kad se talas ekstremizacije pojavljuje svuda! Država je efikasno odreagovala na terorizam! (VIDEO)

U Beogradu, večeras nešto pre 19 časova, uhapšena je jedna osoba u Sarajevskoj ulici. Kod nje je pronađen samostrel, sličan onom koji je korišćen u terorističkom napadu pre par dana ispred ambasade Izrela kada je povređen žandarm koji je obezbeđivao objekat. Osim samostrela, kod uhapšenog lica, pronađeni su nož, čakija i nunčake. Ovim povodom, gosti Informerovog vanrednog programa bili su karijerni diplomata Branko Branković, Nikola Belić, novinar "Politike" i Nikola Perišić iz Centra za društvena istraživanja.

01.07.2024

22:30

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija