• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.10.2023

21:49

Majstor silovao dečaka ometenog u razvoju?! Jezivi detalji seksualnog zlostavljanja u Valjevu!

Miloš Rafailović, Shutterstock

Vesti

Majstor silovao dečaka ometenog u razvoju?! Jezivi detalji seksualnog zlostavljanja u Valjevu!

Podeli vest

Dijana M. iz okoline Uba prijavila policiji da je majstor koji je kopao bunar na njenom imanju seksualno zlostavljao njenog bolesnog sina. Dečak se požalio da ga je majstor u dva navrata vozio u obližnji šumarak, gde ga je napastvovao.

Dijana M. iz okoline Uba prijavila je policiji da je majstor koji je kopao bunar na njenom imanju silovao njenog sina (14), ometenog u razvoju!

Dečak se požalio da ga je napasnik u dva navrata vodio u obližnji šumarak, gde ga je zlostavljao. Policija je odmah krenula u potragu za osumnjičenim, ali on do zaključenja ovog broja Informera nije bio uhvaćen.

'Strašne stvari'

Kako Informer saznaje od izvora iz istrage, nesrećni dečak se 23. oktobra poverio majci i ocu i ispričao im kroz kakvu je torturu prošao.

- Dečak, koji ima smetnje u razvoju, ispričao je majci i ocu da ga je majstor u dva navrata zlostavljao, pa ga je majka odmah odvezla na preglede u Beograd, u Dečju bolnicu u Tiršovoj ulici. Nakon toga su otišli u policijsku stanicu, gde su prijavili osumnjičenog - rekao je naš sagovornik i dodao:

- Mališan je ispričao da ga je majstor, kog su njegovi roditelji angažovali na kopanju bunara, u dva navrata povezao kući "fijatom punto", kad je dolazio da radi kod njih. Dečak je rekao da je verovao tom čoveku jer ga je odranije poznavao.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

Kako je dodao nesrećni mališan, majstor ga je prvi put odvezao u jedan šumarak i tamo mu skinuo trenerku i donji veš.

- Dečak je kazao da ga je majstor dirao po polnom organu i da mu je nabio prst u anus. Mališan se pobunio, a napasnik mu je zapretio da nikom o tome ne priča, nakon čega ga je odvezao kući. Drugi put dečak je ponovo seo u napasnikov auto, pravdajući se da se, uprkos zlostavljanju, nije plašio tog čoveka. Majstor ga je, međutim, ponovo odvezao na isto mesto i zlostavljao ga na isti način - kazao je naš izvor.

Dečak, prema rečima našeg sagovornika, nije više hteo da trpi torturu i te večeri je rešio da se poveri roditeljima.

Sličan slučaj desio se u Kaću 2022. godine

Sličan slučaj seksualnog zlostavljanja dogodio se prošle godine, kada su roditelji devojčice (13) iz Novog Sada prijavili policiji muškarca J. A. (37) iz Kaća, takođe majstora, da im je polno uznemiravao dete. Iako je osumnjičeni tvrdio da nikada ranije nije napastvovao maloletnice, utvrđeno je da je još jedna porodica podnela krivičnu prijavu protiv njega zbog pedofilije.

Nakon što je majka zlostavljanog dečaka podnela prijavu u policiji, inspektori su otišli u jedno selo u okolini Valjeva gde živi osumnjičeni, ali on tamo nije zatečen.

- On će sasvim sigurno brzo biti lociran i uhapšen, kad će dobiti priliku da odgovori na sve navode iz prijave protiv njega - rekao je naš sagovornik.

Foto: emitphoto

 

Komšije u šoku

Meštani ovog sela u šoku su od kada su čuli šta je uradio njihov komšija.

- Nikada ne bih rekao da je on sposoban za tako nešto odvratno! Pa kakav psihopata moraš biti da seksualno zlostavljaš bolesno dete?! Znam da je voleo da popije, ali nisam čuo da je silovatelj. Ne mogu da verujem da je to uradio, ali ako jeste, treba ga najstrože kazniti - rekao je meštanin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija