• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.10.2023

15:42

Ovo je studentkinja koje je pala na fakultetu: Bila proglašena za najboljeg ženskog sudiju

Printskrin/facebook

Vesti

Ovo je studentkinja koje je pala na fakultetu: Bila proglašena za najboljeg ženskog sudiju

Podeli vest

Povodom nesrećnog slučaja koji se dogodio jutros u holu Fakulteta tehničkih nauka, oglasila se i pomenuta ustanova

Studentkinja M. P. (22) pala je jutros oko 9 časova između stepeništa u holu Fakulteta tehničkih nauka dok je čekala da počne predavanje, naočigled svojih kolega, a kako je navedeno u zvaničnom saopštenju ove obrazovne ustanove, njoj je pozlilo, nakon čega je usledio pad. Kako se saznaje, M. P. je pored redovnih studija na pomenutom fakultetu ujedno i sudija u tekvondou.

M. P. koja je jutros pala sa oko četiri metra visine u holu fakulteta trenutno je u teškom zdravstvenom stanju, nakon sprovedenog dijagnostičkog protokola pacijentkinja je primljena na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju gde se sprovode mere intenzivnog lečenja.

Nije još uvek poznato zbog čega je ovoj mladoj devojci pozlilo, nakon čega se onesvestila i pala preko ograde stepenica, a kako saznajemo, pre nepune dve nedelje ona je na međunarodnom takmičenju tekvondou proglašena za najboljeg ženskog sudiju.

Fakultet: Svesni smo teškog trenutka

Podsetimo, povodom nesrećnog slučaja koji se dogodio jutros u holu Fakulteta tehničkih nauka, oglasila se i pomenuta ustanova.

- Fakultet tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu obaveštava javnost o nesrećnom događaju koji se desio u petak, 27. oktobra 2023. godine oko 9 časova kada je studentkinji M. P. pozlilo nakon čega je pala na stepeništu Fakulteta i zadobila telesne povrede. Na lice mesta je ubrzo stigla ekipa Hitne pomoći i studentkinja je odvezena u Urgentni centar Vojvodine. O događaju je odmah obaveštena i policija koja je izvršila uviđaj.

Svesni smo teškog trenutka za M. P. i njenu porodicu i izražavamo saosećajnost sa njima. O zdravstvenom stanju naše studentkinje javnost će biti obaveštena u narednim satima, kada Klinički centar Vojvodine izvrši neophodne preglede i analize i daju ocenu trenutnog zdravstvenog stanja povređene M. P.

Deo zgrade u kom se dogodila nesreća je zatvoren zbog uviđaja policije. U ostalim delovima Fakulteta aktivnosti se obavljaju prema predviđenom rasporedu - navodi se u saopštenju.

"U životu nismo videli toliko krvi"

Kako smo ranije pisali, očevici tragičnog događaja tvrde da nikada u životu nisu videli toliko krvi.

Studenti su bili tu, čekali da počne predavanje, u blizini je stepenište i samo je pretpostavka da se naslonila i nekako okliznula. U životu nismo videli toliko krvi, odmah smo zvali Hitnu i rečeno nam je da je ne pomeramo, oni su brzo stigli - rekao je za "Blic" jedan od svedoka pada.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija