• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.10.2023

19:06

Autobus "džudo" kluba Crvena Zvezda sleteo s puta kod Stare Pazove! Džudisti gurali autobus, evo šta se desilo! (VIDEO)

printscreen/shutterstock

Vesti

Autobus "džudo" kluba Crvena Zvezda sleteo s puta kod Stare Pazove! Džudisti gurali autobus, evo šta se desilo! (VIDEO)

Podeli vest

Autobus džudo kluba "Crvena zvezda" sleteo je danas sa puta kod Stare Pazove.

Kako se vidi na videu koji je podelila Instagram stranica "192_rs", vozilo je zadnjim delom skliznulo sa puta i ostalo u travi.

Foto: Instagram

 

Trenutno stanje učesnika, kao ni uzrok nesreće nije poznat, ali se na snimku vidi kako putnici i slučajni prolaznici pokušavaju da poguraju autobus nazad na put.

-  Prilikom povratka sa takmičenja "Turnir velika Vojvodine" u Novom Sadu, nakon što su iz autobusa Džudo kluba Crvena Zvezda izašli takmičari iz naših sekcija iz Stare i Nove Pazove, klubski autobus sa članovima kluba iz Beograda nastavio je putovanje ka Beogradu. Autobusom je upravljao profesionalni vozač autobusa koji je pogrešio skretanje ka Beogradu na petlji autoputa kod Stare Pazove. U pokušaju da okrene autobus na putu, zadnjim točkovima je sišao sa kolovoza na ravnu travnatu površinu pored puta. Zbog proklizavanja tih točkova nije mogao da se vrati na put pa su džudisti iz autobusa imali lakši trening u smislu guranja autobusa. Zvezdini šampioni su to uradili sa smehom i lakoćom tako da su posle par minuta nastavili put ka Beogradu. Dakle, nikakve saobraćajne nesreće nije bilo. Kao i uvek Zvezda Srbija!!!! Napred Zvezdo u nove pobede!!!- napisao je Todorov.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija