• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Jugmedia

30.10.2023

16:32

Trojica lakše i teže povređena u tuči:  Posle sudara dva automobila u Radničkom naselju u Leskovcu izbila tuča

RINA

Vesti

Trojica lakše i teže povređena u tuči: Posle sudara dva automobila u Radničkom naselju u Leskovcu izbila tuča

Podeli vest

Epilog sinoćašnje tuče više osoba u Radničkom naselju Leskovac, je da su trojica muškarca završila u urgentnom centru Opšte bolnice u ovom gradu, a jedan će danas biti operisan, potvrđeno je za medije iz nadležnih ustanova i organa.

U PU Leskovac kažu da je do incidenta došlo nešto pre 21 sat.

- Do tuče trojice mlađih muškaraca došlo je kod benzinske pumpe u Radničkom naselju. Sudarila su se dva automobila, od kojih je jedan marke „audi“, pa posle toga izašli iz vozila i nastala je tuča. Obavešteno je tužalaštvo i sada se utvrđuju detalji - rečeno je Jugmedii.

Lakše povred u vidi spoljnih povreda i posekotina glave zadobio je I.I (1986), koji ima i povrede levog uva i desne nadlaktice.

D.I. (1984) takođe ima povrede glave spolja i ranu na desne nadlatkice.

Foto: Printscreen 192.rs Instagram

 

 

D.S. (1990) je u ovoj tuči najteže prošao. „On ima spoljnu povredu glave i prelom leve ruke, odnosno, obe kosti leve nadlatkice i danas će biti operisan“, kaže direktor Opšte bolnice Nebojša Dimitrijević.

Svi oni su iz Leskovca, a u bolnicu su stigli privatnim prevozom u rasponu o 21 do 21.10 sati, i svi su bili u svesnom stanju.

"Sve povrde nanesene su tupim predmetima", kaže Dimitrijević.

Posle ukazane pomoći u urgentnom centru dvojica lakše povređena su otpuštena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija