• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Alo

31.10.2023

12:08

Celo selo plače za njim: Mladi Adrian poginuo na njivi nedaleko od Pančeva

Printskrin/facebook

Vesti

Celo selo plače za njim: Mladi Adrian poginuo na njivi nedaleko od Pančeva

Podeli vest

Godinu dana je prošlo od stravične tragedije koja je Banatsko Novo Selo kod Pančeva zauvek zavilo u crno! Adrian R. (23) iz Banatskog Novog Sela kod poginuo je na licu mesta prošle godine, kada se prevrnuo njegov traktor s prikolicom dok se vraćao sa njive! Adrian je sin jedinac i u selu je bio poznat kao saksofonista u lokalnom orkestru!

Kako mediji saznaju, tragedija se dogodila kada se nesrećni mladić vraćao sa njive. Prema rečima meštana, nesreća se dogodila na čuvenoj uzbrdici u njivama kod Banatskog Novog Sela, gde su česte tragedije. 

- Adrian je vozio traktor sa ogromnom kamionskom prikolicom! Bio je u njivi gde je vršio suncokret! Krenuo je kući, a zatim je došao do kobnog brega, gde su ljudi već ginuli ili se povređivali. Na bregu se prikolica zanela i došlo je do prevrtanja traktora. Od siline udarca cela kabina je bila razvaljena, a meštani pričaju da ga je zapravo dokrajčio točak od prikolice koja se zanela pravo na njega. Smrt je bila trenutna - navodio je ranije za Alo! jedan od meštana Banatskog Novog Sela i rekao je da su svi u šoku, jer je reč o dobrom i mladom dečku: 

- Ovo je velika tragedija za sve nas! Bio je mlad, dobar i vredan! Njegova porodica je zavijena u crno, jer je bio sin jedinac! Šta će njegovi roditelji sada to sam Bog zna! Završio je mašinsku školu u Pančevu i muzičku školu! Svirao je saksofon i bio je odličan u tome! Bio je član lokalnog orkestra koji je svirao takvu vrstu muzike - priča sagovornik i dodaje:

Iz dobre je i domaćinske porodice. Njegov otac je radio pri crkvi i išao je zajedno sa popom na vršenje službi! Adrian iako je imao svega 23 godine bio je ozbiljan poljoprivrednik i veoma uspešan. Njegova porodica je prava religiozna i vredna porodica. Prodavali su sir, mleko… Adrian se bavio i stočarstvom i poljoprivredom!- kazao je sagovornik.  




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija