• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

02.11.2023

11:26

Jezive scene sa mesta nesreće na Topčideru! Suvozač (21) podlegao povredama na VMA (FOTO, VIDEO)

J.R

Vesti

Jezive scene sa mesta nesreće na Topčideru! Suvozač (21) podlegao povredama na VMA (FOTO, VIDEO)

Podeli vest

Mladić A.Đ. (21) koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Topčideru podlegao je povredama na VMA, dok je u nesreći povređen i mladić D.Đ. (25) koji je bio vozač automobila, saznaje Informer.

Kako je Informer ranije izveštavao, stravična nesreća dogodila se u Bulevaru vojvode Putnika sinoć oko 21.30 sati, kada je automobil marke BMW sleto sa puta i udario jedno, a potom i u drugo drvo.

- Pretpostavlja se da se automobil marke BMW kretao iz smera Topčidera ka Miloševom konaku, kada je vozač izgubio kontrolu nad vozilom i udario najpre u jedno drvo koje je okruženo metalnom ogradom i odvalio ga, a potom je udario i deblo koje je staro više godina - objasnio je izvor Informera. 

Foto: J.R.

 

Prema njegovim rečima sudeći po udarcu koji je ostavio traga, sumnja se da je vozač BMW išao većom brzinom. 

- Od siline udarca automobil je bio dosta oštećen, a na teren su bili i vatrogasci. Povređeni mladići vozač i suvozač prevezeni su na VMA . Suvozač je od siline udarca zadobio teške telesne povrede usled kojih preminuo na VMA. Vozač automobila je, navodno zadobio lake telesne povrede - pojasnio je naš sagovornik.

Naša ekipa bila je na mestu nesreće a na stablima u kojoje je automobi udario ostali su vidljivi tragovi.

Jedno mlađe drvo u kojoje je kako se pretpostvalja BMW prvo udario je odavljeno iz korena, dok je na drugom koje je starije i deblje odvaljena kora. Pretpostavlja se da je automobil desnom stranom, odnosno delom na kom je suvozač udario u to deblje stablo. 

Oko drveća ostali su delovi neki plastični delovi automobila i staklići koji svedoče o tragediji koja se na tom mestu dogodila.

Policija je sinoć obavila uviđaj kojim će biti utvrđen uzrok ove strašne saobraćajne nesreće. 

VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Karma

pre 5 meseci

Neiživljena budala koja je divljala sa BMW ... Hvala bogu da u tom divljanju nije ubio još nekoga nedužnog. Menjajte zakon, ograničite snagu motora u vozilima za vozače početnike na manje od 80KS ...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke
Politika

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke

Šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov reagovao je na izlaganje narodnog poslanika Demokratske stranke Nebojše Novakovića, i rekao da je uveren da je Novaković lično bio veoma pogođen onim delom ekspozea u kojem je mandatar Miloš Vučević govorio o otklonu od jugoslovenstva i jugonostalgije, što ga je navelo da prilično jadno reaguje i pokuša lično da diskredituje Vučevića.

01.05.2024

19:54

TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!
Live TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!

Sednica Skupštine Srbije prošla relativno očekivano. Miloš Vučević izneo je ko će biti ministri u novoj Vladi. Ipak, kao po običaju, pripadnici opozicije pokušali su da naprave skandal i od ove sednice. Na ovu, ali i druge važne teme govorili su gosti "Info večeri" govorili su novinari Dejan Vukelić i Vlado Dimić, a putem vajber uključenja uživo u program javio se i Božo spasić, bivši operativac SDB.

01.05.2024

22:28

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15