• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Jugmedia

03.11.2023

22:18

Oboren pešak u Leskovcu: Zvuk sirena odjekivao gradom

Shutterstock

Vesti

Oboren pešak u Leskovcu: Zvuk sirena odjekivao gradom

Podeli vest

Saobraćajna nezgoda dogodila se danas oko 16,15 sati u Svetoilojskoj ulici u Leskovcu, kada je vozač automobila oborio pešaka kod marketa "Zlatan trag", potvrđeno je za medije iz PU Leskovac.

U Policijskoj upravi u Leskovcu nisu znali da kažu da li je pešak zadobio povrede, urgentni centar opšte bolnice Leskovac nije bio dostupan.

Prema navodima, u Leskovcu se u to vreme čuo zvuk sirena, što znači da je na licu mesta bila Hitna pomoć, ali i policija.

Takođe, još jedna saobraćajna nezgoda dogodila se danas u Ulici vojvode Mišića u Nišu, kada je oboren 57-godišnji pešak koga je udario “BMW” stranih registracija.

Iz niške policije ističu da je povređenom muškarcu ukazana lekarska pomoć na licu mesta, kao i to da ispituju sve pojedinosti zbog kojih je došlo do saobraćajne nezgode.

U 10:20 dobili smo prijavu da se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je putničko vozilo “BMW” stranih registracionih oznaka oborilo pešaka, kome je ukazana lekarska pomoć - rekli su iz policije.

Iako je povređenom pešaku ukazana lekarska pomoć, stepen njegovih povreda, kao i trenutno stanje i dalje nisu poznati.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija