• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir.rs

07.11.2023

09:18

Otac presreo druga svog sina, pa nasrnuo na njega! Užas u Smederevu!

Informer

Vesti

Otac presreo druga svog sina, pa nasrnuo na njega! Užas u Smederevu!

Podeli vest

Muškarac iz Smedereva tvrdi da je njegov sin napadnut od strane odraslog muškarca nakon što se sukobio sa vršnjakom u školi.

Otac tvrdi da je muškarac čekao njegovo dete nakon škole i fizički ga napao, uključujući zavrnutanje uva, stiskanje vrata i udaranje šamara. Nakon ovog incidenta, dete je pretrpelo emocionalne traume i sada odbija da ide u školu.

Pozvao ga u auto "samo da ga pita šta se desilo"

- Moj sin se sa još tri druga vraćao iz škole proše nedelje, 31. oktobra oko pola jedan popodne, kada se pored njih zaustavio plavi automobil marke "audi" u kom je bio otac njihovog druga iz odeljenja - kaže uznemireni otac i dodaje:

- On je otvorio suvozačeva vrata i pozvao mog sina da dođe, ponudio mu prevoz do kuće i rekao da hoće sa njim da porazgovara. Maj sin je to odbio, rekavši da neće da uđe u auto, nakon čega ga je on pozvao da priđe "samo da ga pita šta se dogodilo u školi".

Foto: pixabay.com

 

Prema njegovim rečima, kako je njegov sin prišao "audiju", tako ga je napadač uhvatio za levo uvo i snažno krenuo da ga uvrće i vuče dete tako da ga je skoro ubacio na sedište suvozača.

- Nakon toga ga je pustio i krenuo da mu lupa šamare, kad je pokušao da ga uhvati za vrat moj sin je uspeo da se izmake i odmah se vratio do svojih drugara, a napadač je tako brzo otišao da nije zatvorio ni vrata automobila, već je samo dao gas - prepričava nemile scene čovek iz Smedereva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija