• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/ATV

07.11.2023

10:09

Jeziva saobraćajka u Foči: Džipom se zakucao direktno u bolnicu (FOTO)

www.atvbl.com

Vesti

Jeziva saobraćajka u Foči: Džipom se zakucao direktno u bolnicu (FOTO)

Podeli vest

Zoran Marković iz Foče poginuo je juče ujutru kada se svojim džipom u punoj brzini zakucao u stub Kliničkog centra u Foči.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Zvornik nesreća u kojoj je poginuo Marković desila se u ponedelak u 5.35 časova.

Prema nezvaničnim inforamcijama Marković koji je upravljao svojim džipom ušao je u punoj brzini kroz otvorenu kapiju bolnice i udario u stub. 

Foto: www.atvbl.com

Džipom otkinuo betonski stub

Sagovornik iz policije izjavio je za medije u Republici Srpskoj da se pretpostavlja se da je nesrećnom čoveku pozlilo i da je zbog toga izgubio kontrolu i udario u stub.

Koliko je bio silovit udarac najbolje pokazuje činjencia da je džip bukvalno otkinuo betonski stub koji je bio širok pola metra u prečniku. 

Policija je obavila uviđaj, a po nalogu tužilaštva telo nsatdarlog Markovića je upućeno na obdukciju gde će obdukcijom biti utvrđen tačan uzrok smrti. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija