• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.11.2023

09:13

Pijan pretio supuruzi i sinu kod Smedereva: Pretresom kuće pronađen i čitav arsenal oružja

Printscreen 192.rs Instagram

Vesti

Pijan pretio supuruzi i sinu kod Smedereva: Pretresom kuće pronađen i čitav arsenal oružja

Podeli vest

Protiv muškarca R. N. (67) iz Šalinca, od strane Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu, podignut je danas optužni predlog zbog sumnje da je izvršio porodično nasilje.

Danas je Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu podnelo optužni predlog protiv osumnjičenog R.N. (67 god) iz Šalinca, zbog nasilja u porodici. Osumnjičeni je izvršio krivično delo u porodičnom domaćinstvu i ugrozio spokojstvo supruge J.N. (65 god) i sina D.N. (44 god) ozbiljnom pretnjom da će ih oboje lišiti života, pritom izgovarajući psovke i uvrede, saopšteno je iz ove ustanove.

U saopštenju stoji da je prilikom pretresa u njegovom domaćinstvu pronađena je veća količina oružja, u vidu metaka različitog kalibra i ručna bomba, koju je pripremio i sakrio u ekonomskom delu dvorišta. Iz prikupljenih dokaza i veštačenja proizilazi da je u vreme izvršenja krivičnog dela bio u stanju bitno smanjene uračinljivosti usled teškog stepena alkoholizma, jer je u organizmu imao čak 2,46 promila alkohola.

Okrivljeni je bio u pritvoru od 14.08.2023. godine do 11.09.2023. godine, a javni tužilac je predložilo da se osudi na kaznu zatvora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija