• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Ozon

08.11.2023

09:59

Podignuta optužnica protiv Jadranke koja je pokušala da ubije partnera u Šidu: On je sada glavni svedok

printscreen

Vesti

Podignuta optužnica protiv Jadranke koja je pokušala da ubije partnera u Šidu: On je sada glavni svedok

Podeli vest

Jadranka K. (36) je krajem februara u Šidu nožem napala svog emotivnog partnera Boška N. (44) i nanela mu više uboda u predelu stomaka i leđa, a sada je Viši sud u Sremskoj Mitrovici potvrdio optužnicu zbog krivičnog dela ubistva u pokušaju.

Boško N. kojeg je napala partnerka odmah se prevezen u Klinički centar Vojvodine sa teškim telesnim povredama opasnim po život, a nakon svega, uspešno se oporavio i kako prenosi Ozon media, on će biti glavni svedok protiv okrivljene Jadranke K. na suđenju.

Podsetimo, krvavom piru u Šidu kada je Jadranka (36) nožem četiri puta izbola Boška (44) prethodio buran odnos dvoje emotivnih partnera koji su više puta jedno drugo fizički napadali.

Policija intervenisala više puta

Zbog dvoje emotivnih partnera više puta je morala da interveniše policija, na poziv komšija koji bi čuli svađu.

- Nekada bi on tukao nju, nekada ona njega. Njihov burni odnos policiji bi prijavljivale komšije. Ipak, ovo je prvi put da su u pitanju teže telesne povrede - rečeno je tada medijima. 

Ono što je izazvalo dodatne kontroverze jeste jedna od objava na Fejsbuk profilu napadnutog muškarca koja je usledila pre napada, a u kojoj je pisalo: "Nisam umro kada su pucali na mene, već kad sam video ko je pucao u mene".

On je po oporavku ponovo bio aktivan na društvenim mrežama, pa je objavio svoju fotografiju i zabrinutim prijateljima kratko potvrdio: "Živ sam".

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija