• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

11.11.2023

12:50

"Puni su sebe, Miljan posebno!": Ovo je otac braće Hofman, odrekao se sinova javno, lišio ih nasledstva

Printskrin/youtube

Vesti

"Puni su sebe, Miljan posebno!": Ovo je otac braće Hofman, odrekao se sinova javno, lišio ih nasledstva

Podeli vest

Braća Ljuban i Miljan Hofman Vidović uhapšeni su juče u jednom restoranu u Beogradu.

Kako mediji nezvanično saznaju, hapšenje su izveli SBPOK i UKP po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Za njih je šira javnost prvi put čula pre nekoliko godina kada se u medijima pojavila vest da ih se njihov otac inače poznati bivši bokser Miodrag Vidović, zvani Miško Hofman, odrekao se sinova zbog toga što su "iz sporta otišli u kriminal".

Braća Hofman su tada gostovali na TV Hepi, kao i njihov otac koji je rekao da su se uhvatili lošeg društva i bacili u kriminal umesto da studiraju.

Foto: printscreen

 

 

- Istina je da su oteli čoveka, oni su na poternici, oni nemaju empatiju, puni su sebe, Miljan posebno. On se tukao sa mnom, on ima krivičnih dela. Ljuban i još neki dečko iz Loznice su kindapovali jednog prevaranta, koji je bio moj insajder i koji ih je pratio, odveli su ga moju vikendicu na Drinu i valjda su ga maltretirali, moj drug kaže ja sam čuo jauke, oni su ga izgleda malo pritegli - rekao je, između ostalog, pre 4 godine otac uhapšene braće, koji je svoje sinove tada nazvao kukavicama.

On je tada naveo da se odriče svojih sinova.

Ja se odričem svojih sinova i svu svoju pokretnu imovinu dajem institutu u Beogradu - rekao je.

Braća Hofman uhapšena su juče u Beogradu, a kako je saopštio MUP, oni su se dovode u vezu sa objavljenim snimcima na društvenim mrežama uznemirujuće sadržine, u kojima se vide nasilje i pretnje.

Foto: PRINTSKRIN/192_RS

 

 

Određeno im je zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni u nadležno tužilaštvo.

Braća Hofman u fokusu su javnosti poslednjih dana pošto su se na društvenim mrežama pojavili video snimci na kojima se vidi kako maltretiraju ljude i govore kako "reketiraju pola Beograda".

Sudeći po društvenim mrežama bliski su prijatelji sa Mirkom Šijanom, sinom poznate pevačice Goce Božinovske, a bili su dobri i sa brutalno likvidiranim Lukom Perenčevićem na Banjici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija