• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.11.2023

14:40

Ministar se ne seća nesreće! Lekari otkrili u kakvom je stanju nakon udesa!

Beta/ Josip Kopi

Vesti

Ministar se ne seća nesreće! Lekari otkrili u kakvom je stanju nakon udesa!

Podeli vest

Lekari iz bolnice u kojoj je smešten Mario Banožić, ministar odbrane Republike Hrvatske, nakon teške nesreće u kojoj je u sudaru sa ministrovim terenecem poginuo vozač kombija, oglasili su se o njegovom trenutnom stanju.

- On je na intenzivnoj i život mu u ovom trenutku nije ugrožen. On je pri svesti ali ne potpuno. Ima povredu mozga, prsnog koša, trbuha, ekstremiteta. U ovom trenutku nema indicija da će ga se prevoziti u Zagreb. Nema znakova unutrašnjeg krvarenja. Biće potreban zahvat mobilizacije ekstremiteta - kazao je doktor, prenosi Index.hr. 

Ipak, iz bolnice kažu da ministar trenutno ne seća nesreće. 

 - On se trenutno ne seća događaja. Njegovo stanje svesti nije potpuno stanje svesti. On se ne seća nesreće, ali to je uobičajeno u ovakvom stanju. Ako stanje ostane ovako kako jeste, ne bi trebalo biti trajnih posledica - rekli su iz bolnice.

Foto: Printscreen/Youtube/HRT

 

Podsetimo, nesreća se dogodila u 6:15 sati, na izlazu iz Vinkovaca u smeru Županje. Iz Opšte županijske bolnice Vinkovci potvrđeno je da je ministar teže povređen, a portparol vlade kaže da nije životno ugrožen. Biće prevezen iz vinkovačke bolnice u KBC Osijek. U Vinkovačku bolnicu primljen je u 8.30 sati.

Banožić je, kako se saznaje, išao u lov kad se nesreća dogodila. U nesreći je poginuo 40-godišnjak iz Privlake, otac dvoje dece. Nezvanično se saznaje da je Banožić po gustoj magli preticao kamion i sudario se sa kombijem koji je dolazio iz drugog smera.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija