• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

14.11.2023

21:03

"Zoran Marjanović je imao neku zaštitu"! Šok izjava bivšeg načelnika: "Zašto se tek posle 16 dana vršio pretres kuće?"

public/tanjug

Vesti

"Zoran Marjanović je imao neku zaštitu"! Šok izjava bivšeg načelnika: "Zašto se tek posle 16 dana vršio pretres kuće?"

Podeli vest

Zoran Marjanović (43) je prvostepenom presudom osuđen 22. jula prošle godine na 40 godina robije zbog ubistva supruge, pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33).

Odlukom Višeg suda u Beogradu pušten je na slobodu nakon procesa zbog ubistva supruge Jelene, koji je trajao godinama i izazvao veliko interesovanje javnosti. Svojevremeno je nekadašnji šef odeljenja za krvne delikte, pričao o početku istrage i kako je zapravo Zoran Marjanović prijavio nestanak svoje supruge.

- Marjanović, kada je došao da prijavi nestanak svoje žene, to je uradio sa ćerkicom. Njegova priča je bila da su njih troje šetali na nasipu. Da na nasipu nije nikoga bilo osim njih troje. Njegova supruga je tako trčkarala, pa se vraćala da poljubi ćerkicu, ali u jednom trenutku je nestala. Meni je već tada njegova priča bila sumnjiva- rekao je on tada.

Foto: Informer

Iz Zoranove kuće nisu uzeti nikakvi otisci

Tada je pozvao načelnika Trećeg odeljenja, koji je poslao dva inspektora, ali je načelniku napomenuo da ga ne pritvaraju na 48 sati jer to neće moći kasnije da urade. Oni su ga ipak pritvorili. Pustili su ga nakon 48 sati i dva dana kasnije pronađeno je telo pevačice u kanalu u Borči.

Uglješa Grgur, privatni detektiv, smatra da je Zoran pokušao da napravi sebi alibi tako što bi sam prijavio nestanak.

"Meni izaziva sumnju da je svesno pripremio da unapred prijavi nestanak svoje supruge misleći da mu to daje alibi ili garanciju da nije učesnik u delu teškog ubistva", rekao je tada Grgur.

"Očito je da je porodica Marjanović imala neku zaštitu", rekao je Grgur.

Foto: Foto: Emisija ''Pod sjajem zvezda''

Jelena je bila jako vezana za svoju ćerku

"Zašto se posle 16 dana vršio pretres kuće. Da sam ja taj predmet vodio, isto veče bih otišao u kuću. Ako treba kuću i zapečatiti i raditi detaljno veštačenje tri dana. To sve zakon dozvoljava", rekao je bivši šef odeljenja za krvne delikte.

"Oni su bili dosta imućni ljudi. Pokazalo se tako nešto dosta puta u slučajevima kada su ljudi kolima ubijali ljude po gradu i da za to niko nije odgovarao. Zato što su im tate, mame, babe, dede na visokim funkcijama. Ne želim da ulazim u priču da su zahvaljujući svojim materijalnim dobrima skretali istragu. Njemu nije bilo u cilju da stekne protiv imovinsku zaštitu", rekao je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija