• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Novosti

15.11.2023

21:36

Ovo su rezultati obdukcije zločina kod Kruševca! Ostala je nerazjašnjena samo jedna stvar (FOTO)

Društvene mreže

Vesti

Ovo su rezultati obdukcije zločina kod Kruševca! Ostala je nerazjašnjena samo jedna stvar (FOTO)

Podeli vest

Vesnu Ristić (49) ubio je suprug Zoran (52) hicem iz pištolja, iz blizine, pokazali su rezultati obdukcije.

- Pred istražiteljima je ostala samo jedna dilema, da li je Ristić upucao suprugu u kolima, a potom je samo izbacio iz vozila pored puta Кruševac - Trstenik, između sela Кukljin - Jasika ili su supružnici bili van vozila pored istog puta u trenutku kada se dogodilo ubistvo - navodi izvor "Novosti" iz istrage.

- Na mestu zločina, pored beživotnog ženskog tela, osim veće lokve krvi, nisu nađeni drugi tragovi.

Sa najnovijim pristiglim rezultatima istrage, razrešen je i važan element istrage u vezi sa rekonstrukcijom ovog složenog zločina: gde se i kako dogodilo ubistvo Vesne Ristić.

Foto: printscreen/RTK

Zoran i Vesna

Zoran Ristić je prvim pucnjem iz vatrenog oružja teško ranio Ivanu К.(44) kod garaža zgrade u naselju Rasadnik u Кruševcu, između 6.30 i 6.45.

Potom je pokupio suprugu Vesnu i nju usmrtio kod kamenoloma u ataru sela Кukljin, nedaleko od Кruševca.

Na kraju, kolima je nastavio dalje ka Milutovcu. Stigao je do porodične kuće, gde nije bilo nikoga. Svi Ristići nalazili su se nedaleko odatle, u Velikoj Drenovi, gde su kalemili u polju.

- Prvo je pozvao oca telefonom, ispričao da je ubio dve žene i najavio da će izvršiti samoubistvo, otac mu je rekao gde se nalaze i ubica je krenuo ka njima. Ristići su potom raspustili sve sezonce i radnike, sa kojima su bili na njivi, a otac je sinu krenuo u susret na traktoru. Кada su se sreli, sin je prvo ponovio da je izvršio dvostruko ubistvo, mislivši pritom da ni ljubavnica nije živa. Ocu je predao papire i dokumentaciju o svojim dugovima - rekao je ranije izvor iz istrage.

Potom je Zoran krenuo svojim kolima ka Milutovcu, dok je otac na traktoru bio ispred njega. Кada je sin zastao, otac Ratko Ristić, se okrenuo da vidi šta se dešava i primetio da sin razgovara mobilnim telefonom i pokazuje mu rukom da produži, što je otac i učinio.

Stariji Ristić se našao na jednoj oštrijoj krivini, nekih 50 - ak metara dalje, kada je začuo pucanj. Bio je to trenutak kada je Zoran oduzeo sebi život.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sve je spremno za finale! Počinju glavne bitke ruske letnje kampanje u Ukrajini, Sirski spremio 40 hiljada vojnika za kontraudar!
Vojske čekaju komandu

Sve je spremno za finale! Počinju glavne bitke ruske letnje kampanje u Ukrajini, Sirski spremio 40 hiljada vojnika za kontraudar!

Rusija je za manje od 20 sati vratila kijevskom režimu milo za drago za raketni udar po glavnoj plaži Sevastopolja. Ali, kao i dosad: ne civilima i civilnim objektima. Krstarećim raketama „Kalibar" lansiranim iz Azovskog mora, razorila je skladište fabrike kranova na periferiji Odese koje je služilo kao punkt prijema i raspodele zapadnih raketa i artiljerijskih projektila.

25.06.2024

21:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija