• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

17.11.2023

08:42

Motiv jezivog zločina u Jagodini i dalje nepoznat! Mladić (18) koji je izmasarkirao starca (70) danas na saslušanju kod tužioca

facebook/informer

Vesti

Motiv jezivog zločina u Jagodini i dalje nepoznat! Mladić (18) koji je izmasarkirao starca (70) danas na saslušanju kod tužioca

Podeli vest

Osamnaestogodišnji Danilo B. iz Paraćina koji je osumnjičen da je u sredu popodne metalnom šipkom pretukao, a zatim nožem zaklao Zorana S. (70) iz Jagodine, danas če letvom tukao saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Jagodini.

Zoran S. ubijen u svom stanu u Jagodini, a policija uhapsila osumnjičenog mladića iz Paraćina, a trenutno  se utvrđuje priroda njihovog odnosa, ako i motiv užasnog zločina.

Prema nezavničnim informacijama iz istrage Danilo B. i Zoran S. su u kontakt stupili preko društvenih mreža, ali i dalje nije jasno u kakvom su oni odnosu imali  s obzirom na razliku u godinama.  

Podsetimo kobne večeri Zoran je pozvao Danila da dođe kod njega, a onda je mladić prvo pretukao metalnom šipkom Zorana, što najbolje pokazuju vrlo uočljive i veoma brojne povrede i hematomi. Nakon prebijanja mladić je nožem više puta ubo Zorana, da bi mu na kraju prerezao vrat. 

Foto: J.A.

Mesto zločina u naselju Sarina međa

 

Inače ubijeni Zoran je pronađen potupno nag u lokvi krvi, a ubica je prvo pozvao druga i ispričao mu šta je uradio, a ovaj je o svemu obavestio policiju.

- Zoranovo telo pronađeno je potpuno nago na podu njegovog stana. Imao je hematome po telu od udaraca šipkom, kao i više ubodnih rana od noža po telu i posekotinu na vratu. Neverovatna je ta količina besa koju je pokazao Danilo dok se iživljavao nad starcem. Sve izgleda kao da je reč o nekom zločinu iz strasti, ali pravi motiv će se znati najverovatnije tek nakon veštačenja telefona osumnjičenog i žrtve - rekao je naš izvor 

Zločin se odigrao u naselju Sarina međa u Jagodni u lokalu koji je Zoran preuredio u stan. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija