• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Republika

18.11.2023

16:32

Opelo imala samo žrtva! Vesna i Zoran sahranjeni zajedno kod Trstenika

Društvene mreže

Vesti

Opelo imala samo žrtva! Vesna i Zoran sahranjeni zajedno kod Trstenika

Podeli vest

Ubijena Vesna Ristić (49) i njen suprug, ubica i samoubica Zoran (52) sahranjeni su danas na groblju u Milutovcu kod Trstenika, ali je opelo imala samo žrtva.

- Opelo se ne drži samoubici, a posebno što je reč i o čoveku, koji je oduzeo nečiji život - predočili su "Novostima" sveštenici u Kruševcu. - Generalno se retko dogodi da se nekome vrši opelo ukoliko se ubio. Ponekad, ali i to retko, ukoliko je osoba imala psihijatrijskih problema, lečila se u specijalizovanoj ustanovi isl.

Sveštenik ponekada prisustvuje pomenu samoubici, ali tu je kao uteha porodici. Osim Ristića, neutešni su i Vesnini roditelji.

Foto: Informer/Društvene mreže

 

 

- Vesna je živela u Milutovcu veći deo svog života, tu je izrodila dve ćerke, dobila je četiri unuka - kažu prijatelji porodice.

- Peto unuče, koje je na putu, nije dočekala da vidi, sve je tragično ispalo. 

Pomešena su osećanja porodice Ristić u vezi sa tragičnim događajem, okrivljuju sinovljevu ljubavnicu Ivanu K.(44), koju je upucao u naselju Rasadnik u Kruševcu, ali i svog sina Zorana, zbog njegove sklonosti ka neverstvima i dugovanjima, dok istovremeno žale i za njim i za snajom.

S aspekta istrage, koju vodi Više javno tužilaštvo u Kruševcu, ovaj slučaj je "policijski" gotovo rešen. Osim što su rezultati obdukcije tela Vesne Ristić pokazali da je Zoran presudio supruzi hicem iz vatrenog oružja iz blizine, u putničkom vozilu ili do njega, u kamenolomu pored puta Jasika - Kukljin, utvrđeno je i da je ubica iz istog pištolja pucao tri puta.

- Još dva puta je koristio isto vatreno oružje, kada je u ponedeljak ujutro oko 6,45 upucao Ivanu K. i kada je nešto kasnije istog jutra, sebi presudio, ispalivši metak u autu na putu Velika Drenova, u trenutku kada mu je prilazila policija s namerom da ga uhapsi - iznosi izvor "Novosti" iz istrage. - Za to oružje nije imao dozvolu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Žena koju je ranio ljubavnik igrala "dvostruku igru"! Komšija otkrio istinu: "Živela je sa drugim muškarcem, ali je odlazila kod Zorana"
Novi momenti

Žena koju je ranio ljubavnik igrala "dvostruku igru"! Komšija otkrio istinu: "Živela je sa drugim muškarcem, ali je odlazila kod Zorana"

U selu Milutovac, nedaleko od Kruševca, juče se dogodio stravičan zločin koji je šokirao meštane ovog mirnog mesta. Zoran R. (54) u rano jutro je iz pištolja ranio svoju ljubavnicu (44) u glavu, a potom ubio suprugu i izvršio samoubistvo. Nesrećna žena je prebačena u bolnicu u Nišu i prema poslednjim informacijama, uspela je da preživi ali je u kritičnom stanju.

14.11.2023

12:57

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sve je spremno za finale! Počinju glavne bitke ruske letnje kampanje u Ukrajini, Sirski spremio 40 hiljada vojnika za kontraudar!
Vojske čekaju komandu

Sve je spremno za finale! Počinju glavne bitke ruske letnje kampanje u Ukrajini, Sirski spremio 40 hiljada vojnika za kontraudar!

Rusija je za manje od 20 sati vratila kijevskom režimu milo za drago za raketni udar po glavnoj plaži Sevastopolja. Ali, kao i dosad: ne civilima i civilnim objektima. Krstarećim raketama „Kalibar" lansiranim iz Azovskog mora, razorila je skladište fabrike kranova na periferiji Odese koje je služilo kao punkt prijema i raspodele zapadnih raketa i artiljerijskih projektila.

25.06.2024

21:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija