• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

19.11.2023

12:07

Prevrnulo se vozilo kod Sremske Mitrovice! Vatrogasci izvukli zaglavljenog putnika!

shutetterstock,informer

Vesti

Prevrnulo se vozilo kod Sremske Mitrovice! Vatrogasci izvukli zaglavljenog putnika!

Podeli vest

Na putu Sremska Mitrovica-Veliki Radinci, oko 10. 50 sati, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba povređena,, saznaje informer.rs.

Pripadnici vatrogasne službe iz Sremske Mitrovice izvukli su jednog putnika koji se, prilikom prevrtanja, zaglavio u vozilu.

On je odmah predat ekipi Hitne pomoći na dalje zbrinjavanje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Lider ZLF - Lažov od starta!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Lider ZLF - Lažov od starta!

Prekjuče 21.6.2024. godine, na konstitutivnoj sednici Skupštine grada Beograda, jedan od novih lidera stranke Zeleno levi front (Ne davimo Beograd), Branislav Dimitrijević, je u svom prvom obraćanju pred Skupštinom grada, masno slagao.

23.06.2024

18:42

TV

Imamo li nade protiv Danske? Selektor Stojković dao jednu od njegovih antologijskih izjava! (VIDEO)
Live TV

Imamo li nade protiv Danske? Selektor Stojković dao jednu od njegovih antologijskih izjava! (VIDEO)

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi izovorio je legendarnu rečenicu pred odlazak u Lisabon: "Kakav bre plasman za Svetsko prvenstvo?" Tada smo pobedili. Da li ste mu verovali kada je rekao da ne treba da brinemo i da će odvesti Srbiju na Evropsko prvenstvo? Evo nas danas u Nemačkoj! Šta možemo da očekujemo u utakmici protiv Danske? Na ovu temu u "Info jutru" govorili su bivši reprezentativac Predrag Mijatović i novinar sportske rubrike Informera Ljubiša Vidović. Uživo u program javio se i Jovan Šurbatović, generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije.

23.06.2024

12:36

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija